Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

ΑΕ Καρίτσας: Ρίχνει την μεγαλύτερη απο τις τελευταίες της 5 ...ζαριές για φέτος!

Το πιο σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια δίνει σήμερα η ΑΕ Καρίτσας στο γήπεδο της, με αντίπαλο τον Κιλκισιακό. Κι αυτό γιατί άν η ομάδα της Πιερίας πάρει το τρίποντο, θα έχει τη δυνατότητα στο επόμενο παιχνίδι με τον ΑΟ Καρδίας να τα παίξει όλα για όλα και να κάνει το βήμα της σωτηρίας στην κατηγορία. Σε περίπτωση όμως που σήμερα δεν καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη νίκη, τότε ουσιαστικά μένει με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Κιλκισιακός βρίσκεται 4 βαθμούς μακριά απο την σωτηρία. Είναι στην ενδέκατη θέση με 26 βαθμούς και η ΑΕΚ με νίκη σήμερα τον προσπερνά στον βαθμολογικό πίνακα.

Με το σημερινό παιχνίδι απομένουν 5 τελικοί για την ομάδα της Πιερίας. Εκτός απο τον Κιλκισιακό με τον οποίο έχει τον ίδιο στόχο, σίγουρα θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με Καρδία και Νάουσα, ενώ αδιάφοροι βαθμολογικά θα εμφανιστούν οι Μακεδονικός και Καμπανιακός για διαφορετικούς λόγους.
Κομβικό λοιπόν το παιχνίδι σήμερα στην Καρίτσα, με την τοπική ΑΕΚ να δίνει ίσως το μεγαλύτερο φετινό παιχνίδι για την παραμονή της και να χρειάζεται τον κόσμο της, (που δεν άφησε σε κανένα παιχνίδι μόνη),  για μια ακόμη φορά στο πλευρό της.

Σημερινή 26η αγωνιστική
ΑΕ Καρίτσας-Κιλκισιακός

27η αγωνιστική
ΑΟ Καρδίας-ΑΕ Καρίτσας

28η αγωνιστική
Μακεδονικός-ΑΕ Καρίτσας

29η αγωνιστική
ΑΕ Καρίτσας-Νάουσα

30η τελευταία
Καμπανιακός-ΑΕ Καρίτσας

Η βαθμολογία απο την ζώνη του υποβιβασμού και κάτω:
8.ΦΑΣ Νάουσα 30
.............................................                 
9.ΑΟ Καρδίας 30
10.ΑΠΕ Λαγκαδά 29
11.Κιλκισιακός 26
12.Μέγας Αλεξ.Τρικάλων 25
13.ΑΕ Καρίτσας 24
14.Φίλιππος Αλεξάνδρειας 18
15.Καμπανιακός 10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου