Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Τάχει ...33 ο Στέλιος Μαλεζάς!!

Ο Στέλιος Μαλεζάς έχει τα γενέθλιά του ανήμερα του ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ με την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ να σπεύδει να ευχηθεί στον Έλληνα αμυντικό, αναφέροντας τα εξής:
Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 33, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο.

Ο Μαλεζάς έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στις 16.01.2006 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη κι αφού την προηγούμενη σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Ηρόδοτο.
Σταδιακά, τα χρόνια που ακολούθησαν κατάφερε να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα του Δικεφάλου, να κληθεί στην Εθνική ομάδα και να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Μουντιάλ του 2010 και το Euro 2012. Το καλοκαίρι του 2012 έπειτα από την πιο γεμάτη από συμμετοχές και καλύτερη από πλευράς εμφανίσεων σεζόν του, επέλεξε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Η Μπουντεσλίγκα και η Φορτούνα Ντίσελντορφ τον περίμενε. Έμεινε εκεί δύο σεζόν, βίωσε τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία, αλλά κέρδισε σε εμπειρίες και παραστάσεις από το υγιές κομμάτι του ποδοσφαίρου. Το 2014 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού. Τρία χρόνια μακριά από την Τούμπα, όμως, ήταν πολλά και το 2015 γύρισε σπίτι του.

Συνολικά έχει φορέσει 234 φορές την φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος ενώ μετρά και πέντε τέρματα. Γενικά στην επαγγελματική του καριέρα έχει αγωνιστεί σε 329 επίσημα παιχνίδια, έχοντας βρει συνολικά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα επτά φορές.

Πέρυσι κατέκτησε με την φανέλα του Δικεφάλου το Κύπελλο Ελλάδας, αγωνιζόμενος σε 38 ματς στη σεζόν, ενώ φέτος έχει γράψει 14 συμμετοχές, έχοντας και ένα γκολ στο παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά.
Χρόνια πολλά αρχηγέ!
Πηγή: thessports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου