Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Τοποθέτηση ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗ ΝΟΜΙΚΟΥ: τιμωρείται ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ πρωταθλήτρια και ο «γαύρος» την 2η θέση για το Champions League!

ΕΤΟΙΜΗ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ;
Σε πρόσφατο άρθρο μου, μεταξύ άλλων έκανα και μία τοποθέτηση για τον σκοπό του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα. Αφού λοιπόν έχασε την ΕΠΟ, από την αρχή έβαλε ένα στόχο. Να διαλύσει το πρωτάθλημα. Κάθε Σαββατοκύριακο, εκπρόσωπος του Ολυμπιακού έβριζε διαιτητές πριν και μετά τους αγώνες, καθώς επίσης ολόκληρη την ΕΠΟ. Και βέβαια έμειναν ατιμώρητοι (το λάθος του Γραμμένου).

Ήρθε το παιχνίδι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ που δεν έγινε ποτέ, ήρθε το παιχνίδι στην ΑΕΚ με τα γνωστά αποτελέσματα, έγινε το πρωτάθλημα άνω κάτω (τους έδωσε αφορμή και το πιστόλι του Σαββίδη) και μπήκε μπροστά το μεγάλο σχέδιο.
Ποιο είναι αυτό; Δείτε καθημερινά δημοσιεύματα των Εφημερίδων που ελέγχει ο Γαύρος. Ολοι εναντίον του Γραμμένου, δηλαδή της ΕΠΟ.
Ο Γραμμένος ετοιμαζόταν για την Ευρώπη και στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα ο Καραπαπάς πουλούσε τσαμπουκάδες στον Γκαγκάτση. Οπως καταλαβαίνετε αυτά έγιναν αμέσως γνωστά στην Ευρώπη, δείγμα ότι εμείς δεν άλλάζουμε γιατί δεν θέλουν οι Κατραπαπάδες.
Ο Καραπαπάς χθες έκανε τη «σοφή δήλωση» πέντε χρόνια εποπτεία, ξένοι διαιτητές μέχρι και δικαστές, γιατί λέει δεν τα πάνε καλά οι σημερινοί της ΕΠΟ, Γιατί κύριοι του Ολυμπιακού, κλπ, αυτοί που δεν τα πάνε καλά όπως λέτε στην ΕΠΟ είναι ελεγχόμενοι από τον Γραμμένο και το ΔΣ; δεν είναι τοποθετημένοι από την προηγούμενη διοικούσα Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ; Περέιρα δεν έχουμε αρχιδιαιτητή; κλπ κλπ. φίλοι και φίλες 20 χρόνια ,ολόκληρη οργάνωση , έχει μεγάλα πλοκάμια και τα πλοκάμια φτάνουν στην Ευρώπη.Ο γιος του Θεοδωρίδη έχει το αόρατο σπαθί πάνω από το κεφάλι μας και με την απειλή του grexit , θέλει να πετύχει Grexit στην υπάρχουσα νόμιμα εκλεγμένη ΕΠΟ, για να οφελεηθεί η ομάδα του «μπαμπά του».
Μην ψάχνετε για τις αιτίες που απαξιώθηκε το ποδόσφαιρο.
20 χρόνια το σύστημα του Γαύρου το απαξίωσε με τις ΕΠΟ που έλεγχε και ολόκληρο το σύστημα το ποδοσφαιρικό ακόμη και το πολιτικό. Φέτος που κάτι πήγε να γίνει, το διαλύει με την επειλή του grexit.

Ο Γαύρος που δεν θέλει να χάσει τα οφέλη τόσων ετών , μπορεί και το κάνει Γιατί από τη μία ο «τίγρης» που υποτίθεται είναι κολοπετσωμένος, δείχνει αδυναμίες σε βασικά πράγματα, ο δε Σαββίδης είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος, με τα λάθη που έκανε, αφού μέχρι τώρα δεν γνώριζε πολλά από ποδόσφαιρο.
Με αυτά λοιπόν που συμβαίνουν φέτος, πάλι ισχυροποιούν αυτούς που διέλυσαν το ποδόσφαιρο, απλά στη φετινή χρονιά θα του βάλουν και την ταφόπλακα.
Γιατί, εάν υπό την απειλή του grexit μπούμε πάλι σε εποπτεία, αυτό σημαίνει ότι πάλι θα ελέγχει ο γαύρος το όλο σύστημα λόγω Θεοδωρίδη Αυτός ήταν ο σκοπός φέτος του Ολυμπιακού, εκεί να το φτάσει .
Και η κυβέρνηση, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και ο ¨Φανατικός Ολυμπιακάκιας Υπουργός» βρήκε ως λύση τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Σαββίδη.
Υπουργέ μου, «η βλακεία του Σαββίδη» είναι τα δεινά του ποδοσφαίρου τόσα χρόνια; βγάλε τα κόκκινα γυαλιά σου.
Σας στήνουν καθημερινά στον τοίχο ο Αλαφούζος και ο Μαρινάκης και δεν παίρνετε χαμπάρι. Η διάλυσή Σας σαν κυβέρνηση θα έρθει από το ποδόσφαιρο και θα έχει πετύχει το στόχο του ο Αλαφούζος ο Μαρινάκης και ο Μητσοτάκης,, ξυπνήστε…
ΥΓ. Να το θυμάστε, τιμωρείται ο ΠΑΟΚ, ΑΕΚ πρωταθλήτρια και παίρνει δεύτερη θέση ο «γαύρος» για το Τσαμπιονς λίγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου