Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Πυδναϊκός-Μακεδονικός Ν. Εφέσου 2-1 Με δυο φοβερά γκολ τη νίκη οι γηπεδούχοι!

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και... απρόσμενη εξέλιξη, κάτω από συνεχή βροχόπτωση στο Κίτρος, ο Πυδναϊκός νίκησε με 2-1 τον Μακεδονικό Νέας Εφέσου και… τον έριξε στην 7η θέση της βαθμολογίας, κάτω από τις θέσεις που οδηγούν στα playoff.
Ο Μακεδονικός κυριάρχησε απόλυτα στον αγώνα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο δημιούργησε και έχασε πάρα πολλές και κλασικές ευκαιρίες.
Αντίθετα, ο Πυδναϊκός στην μία και μοναδική αξιόλογη φάση του στο πρώτο 45λεπτο άνοιξε το σκορ όταν ο Σπύρος Κουλκουδίνας με… «ποδιά» και καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο «Γ» κάνοντας το 1-0 στο 12ο λεπτό.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές ευκαιρίες με Μαλιώρα, Πεΐδη, Χατζηιωάννου, Παρασκευαΐδη, Τόσκα, Χριστίδη, όμως η αστοχία, ο Ξώνης και… τα δοκάρια του, κράτησαν ανέπαφη την εστία του.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με τον Μακεδονικό να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες. Τελικά, στο 63’ ο Μαλιώρας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Πάρης Παρασκευαΐδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1.

Μετά την ισοφάριση ο Μακεδονικός συνέχισε να έχει την κατοχή, χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Ξώνη. Αντίθετα, ο Πυδναϊκός ανέβασε την απόδοσή του και ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, μετά από λάθος στον χώρο του κέντρου, η μπάλα έφτασε στον Κουιμτζίδη και αυτός με εξαιρετικό σουτ από τα 20 μέτρα έστειλε τη μπάλα στο «Γ» κάνοντας το 2-1΄στο 90ο λεπτό.

Ο Πυδναϊκός είχε δοκάρι με τον Γκοντάνι λίγο μετά, ο Κοσκινάς αστόχησε σε τετ-α-τετ στην τελευταία φάση και έτσι το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος.


Διαιτητής: Ασλανίδης Γ.
Βοηθοί: Δραγασιάς, Καρασαρίδης

ΠΥΔΝΑΙΚΟΣ 2017: Ξώνης, Μυρωνάκης, Λιέσι, Καράτ (34’ Παπαδόπουλος), Μπαϊράμι (90+' Πετρίδης), Ντούμος, Κουιμτζίδης, Ξανθόπουλος, Κουκουνάρας (80’ Γκοντάνι), Κουλκουδίνας, Καραπαναγιώτης,

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν. ΕΦΕΣΟΥ: Ν. Μανουτζόπουλος, Α. Δεμηρτζόγλου, Δ. Δεμηρτζόγλου, Χατζηιωάννου, Κοντοτάσιος, Ν. Κοσκινάς (85’ Σ. Μανουτζόπουλος), Τόσκας, Χριστίδης (80’ Δ. Κοσκινάς), Μαλιώρας, Παρασκευαΐδης, Πεΐδης.
Πηγή: Ημερήσια Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου