Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Μακεδονικός Ν. Εφέσου-ΠΑΟ Κ. Μηλιάς 2-0 Σταθερά για τα πλέι-οφ ο Μακεδονικός!

Πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Μακεδονικός νίκησε με 2-0 τον ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς στο Ενωσιακό γήπεδο της Νέας Εφέσου και διατηρήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας της Γ’ Ε.Π.Σ. Πιερίας μετά και την 19η αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα, είχαν την κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Μακεδονικού, με εξαίρεση την εκτέλεση φάουλ του Χήρα που πέρασε μόλις άουτ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 33ο λεπτό όταν ο Βαγγέλης Μαλιώρας με εξαιρετική ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Τζήκα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πάρης Παρασκευαΐδης και έκανε το 1-0 για τον Μακεδονικό.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, όμως το πλασέ του Μαλιώρα πέρασε λίγο άουτ. Τελικά, αυτό έγινε στο 85ο λεπτό όταν και πάλι ο Μαλιώρας με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Σάββα Μανουτζόπουλο και αυτός με άψογο πλασέ στην κλειστή γωνία διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Παραδεισόπουλος
Βοηθοί: Χαλκίδης, Πατρή

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν. ΕΦΕΣΟΥ: Ν. Μανουτζόπουλος, Α. Δεμηρτζόγλου, Ξενόπουλος, Τόσκας, Κοντοτάσιος, Μπαλαμπάνης, Χριστίδης (71’ Σ. Μανουτζόπουλος), Βαρμάζης, Μαλιώρας (90’ Καποδίστριας), Παρασκευαΐδης (86’ Κοσκινάς), Δ. Δεμηρτζόγλου.

ΠΑΟ Κ. ΜΗΛΙΑΣ: Ν. Τζήκας, Δ. Τζήκας, Δ. Γκόλιας, Τσιρίμπασης, Αγύρης, Ζαφειρόπουλος, Ε. Γκόλιας (68’ Παπαγεωργίου), Βακάρος (82’ Ανδρέου), Καλιακός, Χήρας, Ιντρίζι (54’ Αδάμος).
Πηγή: Ημερήσια Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου