Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Απόλλων Πόντου-Αιγινιακός 2-0 Δίκαια το τρίποντο οι Καλαμαριώτες!

Ο Απόλλων Πόντου επικράτησε 2-0 του Αιγινιακού και επιβεβαίωσε την αγωνιστική του ανάταση.
Οι Πόντιοι με δύο γρήγορα τέρματα σε κάθε ημίχρονο με σκόρερ τους Μπρίτο (5’), Χασομέρη (53’), νίκησαν  2-0 τον Αιγινιακό και συνέχισαν το αήττητο σερί τους, φθάνοντας το «6x6» (τα δύο τρίποντα είναι άνευ αγώνος).

Απεναντίας, ο Αιγινιακός δεν μπόρεσε να βάλει «φρένο» στην καλή πορεία του Απόλλωνα Πόντου και γνώρισε την τέταρτη ήττα του στα τελευταία πέντε ματς, έχοντας συγκομιδή μόλις ενός βαθμού από την ισοπαλία (3-3) κόντρα στη Δόξα Δράμας. Η ομάδα του Αιγινίου παρέμεινε ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς ηττήθηκαν και οι άλλοι διεκδικητές της παραμονής.

Δυνατό ξεκίνημα έκανε ο Απόλλων Πόντου, που εκμεταλλεύθηκε την πρώτη του φάση και άνοιξε το σκορ με το σουτ του Μπρίτο στο 5’. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχασε ευκαιρία τρία λεπτά μετά, όπως και ο Καλογέρης που ήταν πρωταγωνιστής των ευκαιριών στο 29’ και το 31’. Από την άλλη, ο Αιγινιακός δεν κλείστηκε στο ματς, προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ανάλογο σκηνικό παίχτηκε και στο δεύτερο μέρος. Η γηπεδούχος ξεκίνησε επιθετικά, σκόραρε με τον Χασομέρη στο 53’, κάνοντας το 2-0 και διασφαλίζοντας διαφορά δύο τερμάτων. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν με το σουτ του Ζούρκου, όμως ο Λόπεθ ήταν σε ετοιμότητα.

Διαιτητής: Πανυτσίδης (Κοζάνης)
Βοηθοί: Τοροσιάδης, Νταβέλας (Μακεδονίας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί (68’ Καπίας), Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Καλογέρης, Τσεμπερίδης (68’ Βεργώνης), Χασομέρης, Ηλιάδης, Μπρίτο (78’ Λιόνης).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Βλάχος, Κρύπας, Λιόλιος, Τοπαλίδης (69’ Κούστα), Γκατσολάρι,  Πέριτς (46’ Χότζιτς), Αντωνιάδης (58’ Τσολακίδης), Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Σοφιάνης.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου