Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Παύλος Καθάριος: Πιστεύουμε στο θαύμα. Ήμασταν 12 βαθμούς πίσω και πλέον ελπίζουμε!

Κυνηγά το θαύμα της παραμονής ο Κιλκισιακός.
Ιδιαίτερο ήταν το παιχνίδι για τον Παύλο Καθάριο, αφού έπαιξε κόντρα στην ομάδα, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Ηταν μάλιστα από τους κορυφαίους του Κιλκισιακού.
«Έβαλα γκολ, κάτι που με ικανοποιεί, αλλά ο Αγροτικός Αστέρας είναι μεγάλο κεφάλαιο για μένα, διότι ήμουν πέντε χρόνια εκεί. Ανδρώθηκα στην ομάδα του Ευόσμου.

Όσο για το γκολ, ήταν προσωπικό ξέσπασμα, μιας και δεν είναι και η πιο εύκολη χρονιά, αλλά το χρειαζόμουν αυτό το γκολ. Μακάρι να ήταν αντίπαλος μία άλλη ομάδα, ωστόσο έτσι είναι το ποδόσφαιρο», σχολίασε μέσω του Liganews.gr ο Καθάριος για να συνεχίσει.

«Πιστεύουμε στο θαύμα. Ήμασταν 12 βαθμούς πίσω και πλέον ελπίζουμε. Αν είμαστε καλοί, μπορούμε να ελπίζουμε. Κάνουμε πορεία Πρωταθλητισμού. Έπαιξε ασφαλώς ρόλο και η αλλαγή του προπονητή, ενώ δουλέψαμε πολύ τον Δεκέμβριο.
Ταυτόχρονα, κάποια θέματα, που είχαν να κάνουν με τη στρατιωτική θητεία ορισμένων παικτών μας, λύθηκαν και έτσι πήραμε ανάσες. Έγιναν προσθήκες καλές τον Ιανουάριο, η ομάδα έχει ποιότητα και συν τοις άλλοις διαθέτει εμπειρία. Κάποια στιγμή όλα αυτά θα έβγαιναν στο γήπεδο».
Πηγή: Liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου