Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

ΑΟ Καρδίας-ΑΕ Καρίτσας 1-2 Ζωντανή η ΑΕΚ στο όνειρο! (βίντεο)

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ΑΕ Καρίτσας, με την ομάδα της Πιερίας να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια και να κρατάει ζωντανές τις ελπίδες της στο παιχνίδι της παραμονής στην κατηγορία. Αντίθετα οι γηπεδούχοι δείχνουν να χάνουν πολύτιμο έδαφος και να δυσκολεύει γι αυτούς η κατάσταση για τη συνέχεια.

Η ομάδα της Πιερίας, έδειξε για μια ακόμη φορά την αγωνιστική της δύναμη, η οποία σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζεται απο την βαθμολογική της θέση, η οποία αδικεί τους ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Ζιώγα.
Μόλις στο 10΄η ΑΕΚ θα πάρει κεφάλι στο σκορ, όταν απο εκτέλεση φαουλ του κυρτέγου, η μπάλα θα περάσει μέσα στην περιοχή του Βασιλειάδη και ο Πολυζάς στην προσπάθεια του να αποκρούσει θα τη στείλει με το κεφάλι στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Καρδία θα ισοφαρίσει στο 28΄με τον Μανιό που θα σουτάρει απο το ύψος της μεγάλης περιοχής και με ωραίο φαλτσαριστό σουτ θα κάνει το 1-1 για την ομάδα του.

Ο Κυρτέγος όμως δεν είχε πεί την τελευταία του λέξη.Ο κορυφαίος τα τελευταία παιχνίδια ποδοσφαιριστής της ομάδας της Πιερίας πήρε ωραία πάσα απο τον Κυπαρίσση στο 83΄και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2, δίνοντας βαθμούς και ελπίδες στην ομάδα του!

ΑΟ Καρδίας (Αλεξίου): Βασιλειάδης Σ., Τοπαλίδης, Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης, Πολυζάς, Τσατσαρώνης, Ξανθόπουλος, Γίδαρος (75’ Βελισσάρης), Βερνάρδος (74’ Τσελέπης), Γκέκας (61’ Νικολόπουλος), Μανιός.

ΑΕ Καρίτσας (Ζιώγας): Γκεβρέκης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος (70’ Μαυρίδης), Κωτσιόπουλος, Τασίδης, Τροΐρης, Τσιώμης, Σεχολάρι (30’ λ.τ. Κωστόπουλος), Μπενίσκος, Κυρτέγος (92’ Λιάγκας), Κυπαρίσσης (85’ Νταντίνης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου