Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Αιγινιακός-ΟΦΗ 0-3 Πέρασαν απο το Αιγίνιο οι Κρητικοί!

Ο ΟΦΗ νίκησε 3-0 τον Αιγινιακό και έφτασε στην 7η διαδοχική νίκη στη Football League.
Ιδανικά κύλησε για τον ΟΦΗ η 20ή αγωνιστική της Football League. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 του Αιγινιακού, είχε αρκετές ευκαιρίες για να βάλει και άλλα τέρματα, ωστόσο σημασία έχει το τρίποντο, που είναι το έβδομο διαδοχικό. Σε συνδυασμό με το 0-0 του Άρη στο Ελ Πάσο με την Καλλιθέα, οι Κρητικοί μείωσαν τη διαφορά τους στους δύο βαθμούς από την 1η θέση και απέδειξαν σε ένα ακόμη ματς ότι βρίσκονται σε πάρα πολύ κατάσταση. Έφτασε τα 15 γκολ ο Δημήτρης Μάνος.

Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τον ΟΦΗ. Ήταν μόλις στο 6ο λεπτό, όταν οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με εξαιρετικό τρόπο στην κόντρα επίθεση και κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ. Ο Νάστος έδωσε στον Βουό, αυτός «πέταξε» στον Κουτσιανικούλη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από δεξιά και αφού έδωσε στον επερχόμενο Μάνο, ο τελευταίος με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-1. Στα λεπτά που ακολούθησαν ο Αιγινιακός είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά... μόνο αυτό. Οι Κρητικοί ήλεγχαν την αναμέτρηση και μάλιστα στο 33' έφτασαν κοντά στο 0-2, όταν πάλι ο Μάνος από πάσα του Κουτσιανικούλη, έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας δυσκολευόταν σε μεγάλο βαθμό να παράξει τελική και στο πρώτο μέρος η μοναδική του άξια αναφοράς ευκαιρία καταγράφηκε στο 38', όταν το σουτ του Γκατσολάρι κόντραρε στο σώμα του Κομεσίδη.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ μπήκε ακόμη πιο δυνατά και στο 49ο λεπτό σημείωσε δεύτερο γκολ. Οι ρόλοι σε σχέση με το πρώτο τέρμα αντιστράφηκαν. Ο Μάνος αυτή τη φορά πέρασε στον Κουτσιανικούλη, ο οποίος με εξαιρετικό, δυνατό σουτ με το δεξί μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2. Ακολούθησαν πολλές χαμένες ευκαιρίες για τους Ηρακλειώτες, αρκετές εκ των οποίων ήταν κλασικές. Στο 64' ο Μάνος είχε δοκάρι, στο 65' το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ, στο 80' ο Κουτσιανικούλης σούταρε, αλλά ο Καραγκιόζης έδιωξε με το σώμα, ενώ ο Μάνος απείλησε και στο 89' με σουτ έξω από την περιοχή.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν καταφανέστατα καλύτερη και έφτασε και σε τρίτο γκολ στο 92', όταν από γύρισμα του Μπολάκη από αριστερά, ο Πουρτουλίδης με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-3, που έμεινε μέχρι τέλους.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
Βοηθοί: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Κεσίσογλου (Πέλλας)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Ανδρικόπουλος (54' Χότζιτς), Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Γκατσολάρι, Πέριτς, Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Πολύζος (66' Μπιλάλι), Σοφιάνης (69' Κούστα).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Νάστος (76' Βαφέας), Κουτσιανικούλης, Ντίνας (68' Κοέλιο), Μάνος, Βουό (59' Πουρτουλίδης).
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου