Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Αετός Καταλωνίων – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 0 – 1 Φλερτάρει με την οριστική σωτηρία ο Εθνικός!

Νικηφόρα πέρασε από τα Καταλώνια ο Εθνικός Ν.  Κεραμιδίου καθώς επικράτησε του τοπικού Αετού με ένα τέρμα που πέτυχε ο Παρδάλης στο 75ο λεπτό (0-1) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Οι σημαντικές ελλείψεις βασικών παικτών για τον Αετό του Χρήστου Παπαγιάννη, στοίχησαν στην ομάδα ενώ όσοι αγωνίστηκαν προσπάθησαν για κάτι καλό, χωρίς όμως αντίκρυσμα.
Με την ήττα τους αυτή οι γηπεδούχοι παρέμειναν με 23 βαθμούς στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας και χρειάζεται να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα ματς που απομένουν για να κλειδώσουν και τυπικά την παραμονή.

Από την άλλη, ο Εθνικός του Σάκη Λιάγκα -το μυαλό τους βρίσκεται από τώρα στον τελικό του κυπέλλου- είχε την εδαφική υπεροχή και παρότι δυσκολεύτηκε πήρε δίκαια το πολύτιμο τρίποντο αυξάνοντας τη διαφορά από τον αντίπαλό του στο +4 ενώ σταθεροποίησε τη θέση του στην κατάταξη (δέκατος με 27 βαθμούς).
Φάσεις και το γκολ
Μόλις στο 2΄ ο Μάνος απείλησε την εστία του Μπεκιάρη με πλασέ που δεν βρήκε στόχο.
Στο 14΄ πάλι ο Μάνος ήταν άστοχος στο πλασέ που επιχείρησε έπειτα από το γέμισμα του Μητράκα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Καργιώτης από θέση βολής σούταρε άουτ.
Στο 31΄ ασίστ του Σκούφα και σουτ πλασέ του Κουτσιαρή, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Στο 35΄ φάουλ γέμισμα του Ιωάννου, κεφαλιά από τον προωθημένο Καραγκιόζη, η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 36΄ σέντρα σουτ του Σταλίκα από το κόρνερ, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι  και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.
Στο 42΄ σε φοβερό σουτ φάουλ του Σταλίκα λίγο έξω από την περιοχή, ο Μπεκιάρης απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα εντυπωσιακά και με τη βοήθεια της οριζόντιας δοκού πριν απομακρυνθεί η μπάλα από τους αμυντικούς.
Στο 75΄ ο Μπέης εκτέλεσε δυνατά πλάγιο άουτ με την μπάλα να καταλήγει στον Παρδάλη ο οποίος μέσα από την περιοχή με σουτ πλασέ έγραψε το 0-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
Στο 77΄ διαγώνιο σουτ του Νταμπαλάκη εντός περιοχής, απέκρουσε στην κλειστή του γωνία ο Μπεκιάρης.
Στο 87΄ σουτ του Ιωάννου, ο καλά τοποθετημένος Μιχαηλίδης παραχώρησε το κόρνερ.
Στις καθυστερήσεις το σουτ πλασέ του Κωστόπουλου από τη γωνία της περιοχής ήταν άστοχο.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.  Αντώνη Φωτιάδη με βοηθούς τους κ.κ.  Βασίλη Καλαϊτζίδη και  Γιώργο Παπαδόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αετός Καταλωνίων (Χρήστος Παπαγιάννης)
Μπεκιάρης, Γαλάνης, Καραγκούνης, Καραγκιόζης, Σαρηγιαννίδης, Τσιντώτας, Κουτσιαρής, Χαντζαρίδης, Σκούφας, Ιωάννου, Λάζος.

Εθνικός Ν.  Κεραμιδίου (Σάκης Λιάγκας)
Μιχαηλίδης, Ν. Καλαϊτζίδης, Σταλίκας, Π. Τσιαουσίδης, Χαλκίδης, Τουλκερίδης, Μητράκας (90΄ Τσιγκαρόπουλος), Νταμπαλάκης, Καργιώτης (57΄ Κωστόπουλος), Παρδάλης (90+2΄ Σ. Τσιαουσίδης), Μάνος (57΄ Μπέης).
Γρηγόρης Τσαπράνης
Πηγή: pamespor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου