Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Κοπή πίτας Pieriasport: Τιμή στον "Άθλο" της ΝΙΚΗΣ ΑΙΓΙΝΙΟΥ, τον μοναδικό ΓΙΩΡΓΟ ΤΑΝΑΤΖΗ, τον δάσκαλο ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΚΟΥΦΑ, τον υπέροχο ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΤΑΪΤΗ και την ηρωική ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ της Π.Υ στην Πιερία! (φωτο-βίντεο)

Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του sport cafe ΑΒΒΕΥ (επί της Παρθενίου Βαρδάκα-πρώην Royal), το Pieriasport έκοψε τη βασιλόπιτα του ανάμεσα σε καλούς φίλους του αθλητισμού και της τοπικής Πιερικής κοινωνίας.
Ο οικοδεσπότης Μπάμπης Πεΐδης, έχοντας την αμέριστη στήριξη του Γαβριήλ Κωνσταντινίδη, προετοίμασαν μια εκδήλωση που άφησε άριστες εντυπώσεις και πρόσφερε απλόχερα συγκινήσεις στους παρευρισκόμενους.
Το παρόν έδωσαν παίκτες ομάδων, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, αθλητικοί συντάκτες και φίλαθλοι όλων των αθλημάτων, δημιουργώντας μια πολύ θετική και έντονη συναισθηματικά ατμόσφαιρα, η οποία κορυφώθηκε κατά την απονομή των τιμητικών βραβεύσεων οι οποίες έγιναν απο την ιστοσελίδα της Πιερίας, σε σημαντικούς ανθρώπους και ομάδες της περιοχής μας!

Όλες οι βραβεύσεις σημαντικές για τον τόπο μας με τη Νίκη Αιγινίου να υμνεί τον Πιερικό Αθλητισμό και το βόλεϊ της Πιερίας στο πανελλήνιο, τον Εθνικό Καθηγητή Διαιτησίας και Κομισάριο της FIBA,πρώην διεθνή Κατερινιώτη Διαιτητή Γιώργο Τανατζή να αποτελεί "κόσμημα" στον μπασκετικό χώρο της Πιερίας, στη χώρα μας αλλά και εκτός συνόρων, τον Σωκράτη Σκούφα να αποτελεί τον κύριο εκφραστή και "δάσκαλο" του χάντμπολ στην Πιερία έχοντας συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του Αρχέλαου Κατερίνης σαν παίκτης και αργότερα και σαν προπονητής, τον Κώστα Μποταΐτη να αποτελεί το σύμβολο της αγάπης του παράγοντας προς την ομάδα του, με τις θυσίες που κάνει καθημερινά για να βρίσκεται δίπλα της, αποδεικνύοντας πως όταν αγαπάς αληθινά κάτι, ξεπερνάς ακόμη και τα "ανυπέρβλητα" για κάποιους εμπόδια, ενώ ιδιαίτερη βράβευση ήταν αυτή της ομάδας Διάσωσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης-Λιτοχώρου-Κολινδρού, με όλους αυτούς τους ανθρώπους, που μάχονται με τις φωτιές και τις καιρικές συνθήκες σε δύσβατες, επικίνδυνες αφιλόξενες ορεινές περιοχές και όταν το καθήκον τους καλεί να πάρουν μέρος σε μια κατάσβεση ή διάσωση!

Στη Νίκη Αιγινίου παρέδωσε την πλακέτα του Pieriasport ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού, Βαγγέλης Λαγδάρης, στον Κώστα Τανατζή ο πρώην πρόεδρος του Πιερικού Αρχέλαου Απόστολος Πόδας, στον Σωκράτη Σκούφα ο πολιτευτής Ν.Δ. Ν. Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος, στον Κώστα Μποταΐτη ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ν. Πιερίας Στέφανος Μπιτόπουλος και στην Ομάδα Διάσωσης Π.Υ. στην Πιερία, ο πρόεδρος του Ερμή Εξοχής και γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής μας, Μάκης Αμβροσιάδης.

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι την ομάδα Διάσωσης της Π.Υ. εκπροσώπησαν ο υποδιοικητής της Π.Υ. Κατερίνης Αντιπύραρχος κος Παναγιώτης Πατσιαλής, ο Επιπυραγός κος Δημήτριος Κραγιόπουλος, ο Επιπυραγός κος Αναστάσιος Καρατζάς, ο Πυραγός κος Σπυρίδων Κίτσος και ο Πυροσβέστης κος Κωνσταντίνος Μπίντας!

Το ΑΒΒΕΥ προσέφερε στο Pieriasport τον μπουφέ και τα αναψυκτικά της εκδήλωσης καθώς και τις πλακέτες με τις οποίες η ιστοσελίδα τίμησε τους τιμώμενους καλεσμένους του, και ο Πρόεδρος της βιομηχανίας ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΞΟΧΗΣ ΑΒΕΕ, Μάκης Αμβροσιάδης, πρόσφερε τα 
υπέροχα κρεατικά εδέσματα για τους φίλους του Pieriasport που ήταν εκεί!
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αντιπρόεδρο της 25ης Μαρτίου Θεόδωρο Γεωργιάδη για την βοήθεια του,καθώς και στους Κώστα Μπαλογιάννη και Λάζαρο Χαϊλαζίδη για τις υπηρεσίες τους και φυσικά στους αγαπημένους μας φίλους και αναγνώστες, που ήταν κοντά μας το βράδυ της Παρασκευής.

Η ιστοσελίδα της Πιερίας τους ευχαριστεί θερμά για τη συνεχή τους υποστήριξη!!

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο της όμορφης εκδήλωσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου