Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Ενοχοι Μποροβήλος-Μπάκος, Κομπότης και Μπέος για το «Koriopolis»

Ενοχοι Μποροβήλος-Μπάκος, Κομπότης και Μπέος για το «Koriopolis»
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε την ενοχή των Μποροβήλος - Μπάκου, Μπέου, Τσακογιάννη και Κομπότη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-2011. Συνεχίζεται η διαδικασία...

Επτά χρόνια μετά την αποκάλυψη του «Koriopolis», για τους στημένους αγώνες της περιόδου 2008-2011, ήρθε η στιγμή της... κρίσης για τους 84 κατηγορουμένους.

Η διαδικασία ξεκίνησε λίγο μετά τις 9:30 το πρωί και ύστερα από σχεδόν τρεις ώρες το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε την ενοχή των Μπέου και Τσακογιάννη, αρχικά, με τη διαδικασία να συνεχίζεται.

Ο Αχιλλέας Μπέος κρίθηκε ένοχος για δωροδοκία-δωροληψία, αλλοίωση αποτελέσματος στα ματς Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου (12/3/2011), Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου (27/2/11) αλλά και συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ' εξακολούθηση.

Ο Γιώργος Τσακογιάννης κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες της διεξαγωγής παράνομου στοιχήματος κατ' εξακολούθηση, για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα, για δωροδοκία-δωροληψία, για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, για απόπειρα εκβίασης και για παράνομη οπλοκατοχή. Τα ματς για τα οποία κατηγορήθηκε για χειραγώγηση είναι τα εξής: Ηλιούπολη-Εθνικός, Ηλιούπολη-Λεβαδειακός, Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη, Πόντιοι Κατερίνης-Αετός Σκύδρας.

Ο Γιάννης Κομπότης κρίθηκε ένοχος για δωροδοκία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα Ηλιούπολη-Λεβαδειακός 2-4

Οι Γιώργος Μποροβήλος - Δημήτρης Μπάκος κρίθηκαν επίσης ένοχοι για  δωροδοκία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος στα ματς: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα-Αστερας Τρίπολης, Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης.

Η εκδίκαση συνεχίζεται και με τους άλλους κατηγορουμένους.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου