Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Football League: Η σημερινή 16η αγωνιστική

 Στην βροχερή Πιερία ο Αιγινιακός θα υποδεχθεί στο Ιωάννης Παραλυκίδης τον Εργοτέλη, σε ένα κομβικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος παιχνίδι. Η 16η αγωνιστική της Football League γενικότερα περιλαμβάνει ιδιαίτερα αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Αναλυτικά:

ΑΟ Τρίκαλα - Καλλιθέα
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Ντεμπούτο στον πάγκο του ΑΟΤ αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Θωμάς Γράφας, που θα προσπαθήσει να επαναφέρει την ομάδα στα καλά αποτελέσματα. Από την ήττα με 0-3 από τον ΑΟΧ Κισαμικό προέρχονται οι Θεσσαλοί.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Χωρίς τους τιμωρημένους Κοτσώνη και Μιλοσάβλιεβ και τον τραυματία Τόμιτς θα υποδεχτεί ο ΑΟΤ την Καλλιθέα

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Βαθμολογική ανάσα θέλει η Καλλιθέα, που προέρχεται από το 0-0 στο γήπεδό της με τον Αιγινιακό, παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτερη.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Τιμωρημένος ο Ντιακιτέ.

Απόλλων Πόντου - ΠΑΕ Καραϊσκάκης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Στις νίκες θέλει να επιστρέψει η ομάδα της Καλαμαριάς, προκειμένου να ανέβει βαθμολογικά. Την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε στη Λάρισα από τον Απόλλωνα.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός μάχης οι Καπίας, Δαλιανόπουλος και Βεργώνης.

ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Με καλή ψυχολογία οι Αρτινοί, μετά το 2-0 της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Παναιγιάλειου. Ωστόσο, μακριά από το γήπεδό τους δυσκολεύονται, καθώς μετρούν μόλις μία νίκη, σε επτά ματς (1-2-4).
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Κουσίδης και Ρανγκέλοφ θα μείνουν εκτός

Αιγινιακός - ΓΣ Εργοτέλης 88
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Την πρώτη του νίκη μετά από τέσσερα ματς θα επιδιώξει να πάρει ο Αιγινιαός. Μεγάλη η δυσκολία των γηπεδούχων στο σκοράρισμα, καθώς στα τέσσερα πιο πρόσφατα έχουν σημειώσει μόλις ένα τέρμα.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Τιμωρημένοι οι Βλάχος και Σοφιάνης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Σε ανοδική πορεία ο Εργοτέλης, που μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία (μαζί με το άνευ αγώνος 3-0 επί του Αχαρναϊκού). Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Τάκη Γκώνια επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Πρακτικά πλήρης η αποστολή των «κιτρινόμαυρων».

Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναχαϊκή
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Τη δύναμη της έδρας της θέλει να εκμεταλλευτεί η ΑΣΑ, που μετρά έξι σερί νίκες στο γήπεδό της (μαζί με το 3-0 επί του Αχαρναϊκού άνευ αγώνα). Την προηγούμενη αγωνιστική η Καρδίτσα ηττήθηκε με 0-1 από τον Εργοτέλη στην Κρήτη.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Θα απουσιάσει ο ανέτοιμος Θεοδωράκης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Οι δύο ισοπαλίες στα τελευταία ματς με Σπάρτη (0-0) και Πανσερραϊκό (1-1) απομάκρυναν την Παναχαϊκή από την κορυφή και πλέον η νίκη αποτελεί μονόδρομο, καθώς έχει βρεθεί στην τρίτη θέση (με ματς παραπανω ο 2ος ΟΦΗ).
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Τραυματίες οι Φουρλάνος, Στεργίδης και Μπιτσάκος, ενώ εκτός έμειναν και οι Μαστραντωνάκης, Μπαμπούνης, Κωνσταντακόπουλος, Μπούτιβας, Αγουρίδης, Πλέγας και Αντωνακόπουλος.

ΑΕ Σπάρτης - ΓΣ Δόξα Δράμας
ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ: Με υπηρεσιακό δίδυμο η Σπάρτη, μετά το «διαζύγιο» με τον Θωμά Γράφα. Από την ήττα με 0-1 από τον Άρη προέρχονται οι Λάκωνες.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός μάχης ο Ράντι, λόγω ίωσης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Με καλή ψυχολογία η Δόξα, μετά τη νίκη της με 2-0 στη Βέροια.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός μάχης οι Γουνδουλάκης, Κάσες, Νατσιόπουλος, Μπαϊκαρά, Ματσούκας, Σπυρόπουλος και Στεφάνοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου