Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Θρήνος στην Φροντιστηριακή κοινότητα-Έφυγε ο Παύλος Μπασδάρας

Έφυγε σε ηλικία 64ών ετών (γεν. 5 Μαΐου 1954). ο γνωστός ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου ΑΝΟΔΟΣ Παύλος Μπασδάρας. Ο Παύλος Μπασδάρας ήταν κορυφαίος χημικός, φροντιστής με έντονη συγγραφική δράση επάνω στο αντικείμενο της ειδικότητας του.
Η τοποθέτηση ενός καλού του φίλου στην σελίδα που είχε στο facebook, αποδίδει φόρο τιμής στον εκλιπών, που είχε πλούσια δράση στα κοινά της πόλης μας και τα πολιτιστικά της δρώμενα:

"Έφυγε ο Παύλος Μπασδάρας ... Κορυφαίος Χημικός , Συγγραφέας , Φροντιστής , Βλάχος ... Τον γνώρισα στα Φροντιστηριακά Δρώμενα στις αρχές της Δεκαετίας του ΄90 ... Το Κοινό της Βλάχικης Καταγωγής και η Επαγγελματική μας Συναναστροφή σφυρηλάτησαν μια μοναδική Φιλία ... Με μνήμες από το Μπλάτσι , τον Τύρναβο , τα Βλαχοχώρια και τις Μουσικές μας ... Το 1999 μαζί με άλλους Σπουδαίους Φροντιστές περάσαμε ένα Σχολείο που σημάδεψε μια Εποχή ... Πηγαίο το Χιούμορ του και Συναρπαστικές οι Διηγήσεις του ... Πέρυσι τέτοια εποχή τα λέγαμε στον Χορό των Βεργιάνων Βλάχων ... Σήμερα δεν είναι πια μαζί μας ο Παύλος Μπασδαρας ... Θερμά τα Συλλυπητήρια στην Οικογένειά του και στην Σύντροφό του ... Τα Αγαπημένα του Παιδιά , ο Χρήστος , η Μαρία και η Ελένη να είναι πολύ Περήφανα για τον Εξαίρετο Παύλο ..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου