Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

ΑΕ Καρίτσας: Προκλητικός διαιτητής και χαμένες ευκαιρίες κόστισαν στην ΑΕΚ!

H Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Αλμωπό Αριδαίας στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα μας ηττήθηκε με 2-0, καθώς πέραν της πολύ καλής ομάδας που αντιμετώπισε, βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα διαιτητικό τρίο, που καθόρισε εν πολλοίς το σημερινό αποτέλεσμα. Ο Αλμωπός προηγήθηκε με 1-0 στο 20΄ με πέναλτι - εφεύρεση του διαιτητή κ. Μπούμπα από της Ε.Π.Σ. Ηπείρου, ενώ το 2-0 διαμορφώθηκε στο 37΄ από καθαρή θέση οφσαίντ, γεγονός που συνομολόγησαν και οι γηπεδούχοι.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με πολύ σωστή τακτική, έχασε ευκαιρίες με τον Κυρτέγο, με τον Μπενίσκο και με τον Κυπαρίσση, είχε δοκάρι με τον Τσιώμη και σίγουρα δικαιούνταν κάτι καλύτερο από το σημερινό παιχνίδι. Ωστόσο, η σημερινή διαιτησία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση του σημερινού αποτελέσματος, καθώς εκτός αυτών των φάσεων, ο διαιτητής ήταν εριστικός και προκλητικός απέναντι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Είναι μόλις η δεύτερη φορά που αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε φέτος με τη διαιτησία, ευελπιστώντας ότι το σημερινό γεγονός οφείλεται μόνο στην απειρία και δεν εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα.

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Δία Δίου, στη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές, καθώς είναι διασφαλισμένη η πρόκριση στον τελικό.

Επόμενος κρίσιμος εντός έδρας αγώνας για το Πρωτάθλημα είναι το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, όπου η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Πιερικό, στοχεύοντας να επανέλθει στις νίκες, για να πλησιάσει το στόχο της παραμονής.                               
                                                                   Με εκτίμηση
                                               Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
                                                              της Α.Ε. Καρίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου