Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Γιώργος Χατζάρας: Ο Άρης είναι ήδη στην Α’ Εθνική, αρκεί να… ψιλοπληρώνονται οι ποδοσφαιριστές!

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Γιώργος Χατζάρας, αναφέρθηκε στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και στην αγαπημένη ομάδα του, τον Άρη.
Αναλυτικά όσα είπε στον «FAIR PLAY FM 96,1»:
Για τη μάχη του τίτλου στη φετινή Superleague: «Αρχίζει σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει η κατάσταση.
Η χρονιά αυτή είναι για τον ΠΑΟΚ. Μόνο αν «αυτοκτονήσει» θα τον χάσει. Άλλωστε και τα δύο ντέρμπι τα έχει μέσα στο σπίτι του. Ο ΠΑΟΚ κρατάει την τύχη στα χέρια του. Μετά τις βαθμολογικές απώλειες, νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει βγει εκτός τίτλου. Επίσης, δεν έχει ούτε την ποιότητα ούτε την… αβάντα των προηγούμενων χρόνων. Αυτό το «όπλο» το έχει χάσει και τον έχει σοκάρει η προσαρμογή στη νέα κατάσταση. Από πέρσι ήταν η κατάσταση… στραβή κι έγιναν λάθη και στην επιλογή του προπονητή το καλοκαίρι. Είδα, βέβαια, λίγη εύνοια για τον ΠΑΟΚ, η οποία δε μου αρέσει. Ο πόλεμος είναι ένα μαχαίρι που κόβει και από τις δύο πλευρές. Όταν κόβεις εσύ, το ευχαριστιέσαι. Όταν σε κόβουν, τότε… χοροπηδάς».

Ο κ. Χατζάρας πρόσθεσε επίσης: «Ο Ολυμπιακός είχε δημιουργήσει μία αυτοκρατορία, έχοντας και πολύ μεγάλα έσοδα από το Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα… θέλω να τον δω. Αν ο ΠΑΟΚ έχει, πλέον, αυτά τα έσοδα, θα είναι μία άλλη «ανάσα». Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν προστατεύσαμε το ποδοσφαιρικό προϊόν. Παρακολουθώ εδώ και 25 χρόνια μία κατάσταση, στην οποία το ποδόσφαιρο κηδεμονεύεται».

Για τον Θωμά Μητρόπουλο: «Έχουμε καιρό να μιλήσουμε. Ο Θωμάς είναι ένας εξαιρετικός παράγοντας, ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος. Του έλεγα πάντοτε να μην κινείται στο παρασκήνιο, αλλά στο προσκήνιο. Δεν έκανε καλό στον ίδιο του τον εαυτό. Τα λέω αυτά γιατί τα έχω ζήσει».

Για τη φετινή κατάσταση στη Football League και τον Άρη: «Ο Άρης έχει χτίσει μία ομάδα που είναι καθαρά Β’ Εθνικής. Είμαι βέβαιος ότι ο Άρης είναι ήδη στην Α’ Εθνική, αρκεί να… ψιλοπληρώνονται οι ποδοσφαιριστές. Το πρόβλημα για μένα είναι το εξής: του χρόνου θα υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον κόσμο, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να χτίσει ένα εντελώς καινούριο ρόστερ. Έπρεπε να υπάρχει μία βάση παικτών από φέτος».

Ο γνωστός προπονητής κατέληξε ως εξής: «Η Παναχαϊκή και ο ΟΦΗ θα διεκδικήσουν τη 2η θέση, αν κυλήσουν τα πράγματα ομαλά. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι μία εταιρία (σ.σ. η ΠΑΕ Άρης) που ήταν καθαρή, δυσκολεύεται μέσα σε ενάμιση χρόνο να πάρει αδειοδότηση. Έχω τους προβληματισμούς μου, γιατί και η Βέροια έχει διαλύσει».
Πηγή: thessports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου