Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Λεωνίδας Μπίλης: Το φαβορί παραμένει ο Ηρακλής όπως και όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα!

Στον αέρα του “Metropolis 95,5” φιλοξενήθηκε ο τέως τεχνικός του Άρη Παλαιοχωρίου και μίλησε για την λύση συνεργασίας με την ομάδα της Χαλκιδικής, τη μέχρι τώρα πορεία αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν εξεπλάγην  από τη λύση της συνεργασίας:

«Μετά τα 20 συναπτά έτη στην προπονητική σίγουρα τίποτα δεν με εκπλήσσει.  Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά γι’ αυτό και είναι ωραίο, γιατί είναι απρόβλεπτο. Έχω συνηθίσει στη δουλειά μου να υπάρχουν αυτές οι δυσκολίες γιατί σίγουρα δεν είναι εύκολο να αλλάζεις ομάδες. Είναι ένα επάγγελμα που όσοι το ασκούμε στην Ελλάδα, είμαστε αναγκασμένοι να τα βιώνουμε αυτά»

Αν του ήταν δυσάρεστο που ενώ βρισκόταν τόσο ψηλά η ομάδα λύθηκε η συνεργασία:

«Είναι σίγουρα στενάχωρο γιατί δενόμαστε. Δεν είναι μόνο η καθαρά ψυχρή επαγγελματική σχέση. Η ανακοίνωση της ομάδας με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο, έζησα στην ορεινή Χαλκιδική, δέθηκα με το χωριό και την ομάδα. Φέραμε απίστευτα αποτέλεσματα παρότι νεοφώτιστοι από την 3η αγωνιστική μέχρι την 23η είμαστε πρώτοι, κάτι που δεν είναι εύκολο.
Η ομάδα πέτυχε τον αρχικό  στόχο της φτάσαμε πολύ κοντά στο απόλυτο να πάρουμε και το πρωτάθλημα. Απομένουν ακόμα 7 αγωνιστικές και η διοίκηση προέβη σε αυτή την αλλαγή. Δεν θέλω να το κρίνω αλλά το σέβομαι. Οφείλω να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα συνεργασία άσχετα με τα όποια συναισθήματα έχω. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και φεύγω σαν φίλος όπως ακριβώς αναφέρει και η ανακοίνωση»

Για την ανακοίνωση:

«Αν ήταν απόφαση δικιά μου θα μπορούσα να σας το εξηγήσω εγώ αλλά νομίζω πως πρέπει να μιλήσει η διοίκηση για να αποσαφηνίσει το οτιδήποτε. Εγώ πρέπει στην παρούσα φάση να στηρίξω την ομάδα, να στηρίξω τους ποδοσφαιριστές μου. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μου, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο και ένα τεράστιο ευχαριστώ στη διοίκηση που μου έδωσε το βήμα για να πετύχουμε όλα αυτά μαζί.
Στο ποδόσφαιρο μπορεί εύκολα να φεύγει ένας ποδοσφαιριστής ή ένας προπονητής όμως τα αποτελέσματα δεν έρχονται μόνο από έναν αλλά από όλους μαζί αρνητικά και θετικά. Δυστυχώς από τη φύση του στο ποδόσφαιρο και ειδικά στην Ελλάδα που βρισκόμαστε σχετικά πίσω σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες ψάχνουμε πάντα ένα εξιλαστήριο θύμα.»

Αν θα αντέξει να διεκδικεί την πρωτιά ο Άρης Παλαιοχωρίου:

«Κοιτάξτε η ομάδα είναι νεοφώτιστη και βρέθηκε σε όμιλο με μεγαθήρια και δεν έχει ξαναπαίξει τα προηγούμενα χρόνια στην Γ εθνική. Δεν είναι εύκολο να κρατηθεί ψηλά μέχρι το τέλος και να περάσει τον Ηρακλή. Μετέχουν στον όμιλο ο οποίος είναι ξεκάθαρα ο καλύτερος της Γ εθνικής από άποψη δυναμικότητας, πρέπει να διαθέτεις ένα ρόστερ 23 ισάξιων ποδοσφαιριστών για να ανταπεξέλθεις στους 30 αγώνες μέσα σε ένα 6μηνο όλα αυτά είναι στα μείον.
Όσο όμως η ομάδα του Παλαιοχωρίου βρίσκεται μαθηματικά στην διεκδίκηση ,έχει και τον Ηρακλή εντός έδρας σίγουρα θα μπορεί. Να σας θυμίσω πως έχουμε σε όλο τον δεύτερο γύρο θετικό πρόσημο και έχουμε ένα απόλυτο ρεκόρ με 10 στις 10 νίκες εντός έδρας θεωρώ ότι υπάρχουν ελπίδες να τερματίσει πρώτος. Το φαβορί παραμένει ο Ηρακλής όπως και όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα παρά τα όποια προβλήματα είχε.»
Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου