Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Τριάρα στην Ημαθία και ΒΟΥΡΡΡ για άνοδο στην Α΄εθνική οι ΝΕΦΕΛΕΣ!! (βίντεο)

Με την κάμερα του emvolos.gr βρεθήκαμε σήμερα στο  λασπωμένο από το συνεχές χιονόνερο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας για να παρακολουθήσουμε την προσπάθεια των γυναικών της Αγίας Βαρβάρας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, οι οποίες στο σημερινό παιχνίδι αντιμετώπισαν τις Νεφέλες από την Πιερία.
Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Μια αγωνιστική απομένει για το τέλος της κανονικής διάρκειας πριν ξεκινήσει η διαδικασία των play-off. Το τελικό σκορ στο σημερινό παιχνίδι βρήκε νικήτρια την ομάδα της Πιερίας με 3-0 η οποία θα έχει την ευκαιρία στο τελευταίο παιχνίδι στην Κατερίνη  κερδίζοντας τις Αμαζόνες, να κατακτήσει την πρώτη θέση και να συναντήσει στα play-off  πάλι την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας.  Στο σημερινό παιχνίδι οι Νεφέλες έπαιξαν καλύτερα, έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο  και εκμεταλλευόμενες τις ηχηρές 4 απουσίες των γηπεδούχων κέρδισαν δίκαια.


Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν οι Ασσιχίδου 63’, Τριγωντζή 79’ και Καραγιαννίδου 88’ ενώ στο τέλος του α’ ημιχρόνου η Τριγωντζή εκτελώντας πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ. Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι τα κορίτσια της Πιερίας δίκαια κέρδισαν το παιχνίδι βγαίνοντας νικήτριες από την σημερινή λασπομαχία, ενώ θα πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στα κορίτσια της Αγίας Βαρβάρας για την προσπάθεια και την κατάθεση ψυχής που έκαναν στο σημερινό παιχνίδι.

Ο κόσμος θα πρέπει να αγκαλιάσει την προσπάθεια των κοριτσιών καθώς είναι η μοναδική γυναικεία ομάδα του Νομού που αγωνίζεται σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας
Κανελλάκη, Τσεχελίδου, Μπαξεβάνου, Στρίμπα, Κιουταχιάλη, Τσούκα(70’ Κασιανίδου) Φέιμ, Παπαδοπούλου, Καλαϊτζόγλου(55’ Δρεβονιάδου) , Ζαφειριάδου(60’ Μουρατίδη) , Τσιοχάρη(65’ Δεληγιαννίδου Α.).

ΑΠΣ Νεφέλες
Αργυροπούλου, Μιχαηλίδου Ε. , Ασσιχίδου, Μιχαηλίδου Π.(85’ Παπάζογλου) , Σκαμπαρδώνη, Μιχαηλίδου Μ. Α, Καλογεροπούλου, Τριγωντζή (89’ Χατζηδάκη) , Καπέτα(35’ Κουκουστρίκα) , Καραγιαννίδου, Κολτσή(76’ Ναβροζίδου).



Πηγή: emvolos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου