Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Τσίκνησε ο Πιερικός

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΤΣΙΚΝΙΣΕ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟ ΣΤΟ Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
 Τσίκνισε την Πέμπτη σύσσωμη η μεγάλη οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο φυσικό της χώρο στο γήπεδο του Πιερικού  το Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.
Η διοίκηση αποφάσισε να τιμήσει το έθιμο της παράδοσης της «Τσικνοπέμπτης», προσφέροντας σουβλάκια και λουκάνικα μέσα σ΄ ένα πολύ όμορφο, ζεστό και «μελανόλευκο» οικογενειακό  κλίμα.

Εκεί βρέθηκε η ανδρική ομάδα με όλο το ρόστερ και το τεχνικό επιτελείο μετά το τέλος της προπόνησης στα αποδυτήρια της ομάδας. Με ολομέλεια των ποδοσφαιριστών, προπονητών, μέλη της διοίκησης και εργαζομένων πραγματοποιήθηκε το ψήσιμο και όλοι τίμησαν με το παραπάνω την παράδοση, δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα μετά την προπόνηση.

Οι ποδοσφαιριστές ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι απολαμβάνοντας τα σουβλάκια και τα λουκάνικα προσφορά της διοίκησης, μέσα σε κλίμα ομαδικό και δυναμικό με αποφασιστικότητα.
Ευχόμαστε σ’ όλους τους φιλάθλους και φίλους της ομάδας μας θερμές ευχές για καλή Αποκριά.
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλεί όλους τους φιλάθλους να βρεθούν την Κυριακή 11/2/18 και ώρα 15:00 στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα μας στην πορεία που καταβάλλει για την πραγματοποίηση του στόχου.
                                Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου