Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Κοπή βασιλόπιτας Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας! (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας η ημερίδα της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚΕΜ με κεντρικό ομιλητή το μέλος της Εθνικό Καθηγητή και Διεθνή Κομισάριο ΓΙΩΡΓΟ ΤΑΝΑΤΖΗ . Παρόντες ήταν οι περισσότεροι των διαιτητών της Κεντρικής Μακεδονίας .Από τον κ. Τανατζή παρουσιάστηκαν πολλά βίντεο με φάσεις από παιχνίδια , κυρίως τοπικών πρωταθλημάτων , εστιάζοντας κυρίως στους τομείς του Αντιαθλητικού φάουλ και των Ειδικών Καταστάσεων .


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ Παπαγιαννούλης Αντώνης , ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚΕΜ Καλότσης Αθανάσιος, ο ειδ. γραμμ. της ΟΔΚΕ Ελευθεριάδης Παντελής , ο επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου μας Πόδας Δημήτριος και η “καρδιά της ΕΚΑΣΚΕΜ “  Χατζηχαρίση Μιμή .


Τους καλεσμένους , τους συναδέρφους διαιτητές καθώς και τους επιτυχόντες διαιτητές της Σχολής 2017 , καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ταρενίδης Κωνσταντίνος , ο οποίος έκανε μια μικρή ιστορική αναδρομή του συνδέσμου καθώς φέτος συμπληρώθηκαν 35 χρόνια δράσης .


Με την ολοκλήρωση του μίνι σεμιναρίου έλαβε χώρα και η καθιερωμένη κοπή της πίτας για την νέα χρονιά , όπου ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε φέτος να πραγματοποιηθεί παρουσία των συναδέρφων από τους Συνδέσμους Ημαθίας και Κιλκίς , στους προέδρους των οποίων δόθηκε ως αναμνηστικό από μια εικόνα της πολιούχου της πόλης μας Αγ. Αικατερίνης .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου