Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΟ Κ. Μηλιάς: Τσίκνισαν τα τμήματα υποδομής! (φωτο)

ΤΣΙΚΝΙΣΕ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑΣ
Μέσα σε ένα πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα η ακαδημία του ΠΑΟ ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑΣ μετά από μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία των γονέων τσίκνισε στο γήπεδο της Μηλιάς την Τσικνοπέμπτη 8/2 παρουσία όλων των παιδιών αλλά και πολλών γονέων που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους . Άφθονα κρεατικά και ποτά συνόδεψαν τη μεγάλη παρέα και άφησαν σε όλους μόνο θετικές εντυπώσεις .
Ο προπονητής της ακαδημίας κ . Βλάγκας Αντώνης που έχει καταφέρει με τη δουλειά του και τη σοβαρότητα που τον διακρίνει να φτιάξει ένα πολύ καλό κλίμα στις τάξεις των παιδιών αλλά και των γονέων συγκέντρωσε όλα τα παιδιά την Τσικνοπέμπτη και αφού τα προπόνησε σύμφωνα με το πρόγραμμα στη συνέχεια όλοι μαζί σε μια μεγάλη παρέα απόλαυσαν τα πολύ νόστιμα και πλούσια εδέσματα που επιμελήθηκαν με μεράκι οι γονείς κύριοι Τζάγκας - Ζαφειρόπουλος και Τζιτζιλής .


Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η ακαδημία της Μηλιάς συμμετέχει με δύο πολυπληθή τμήματα στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Πιερίας και κατά γενική ομολογία τόσο η αγωνιστική και μη παρουσία των παιδιών όσο και των γονέων τους που ακολουθούν κατά κόρον σύσσωμοι κοσμούν το πρωτάθλημα με τη γενικότερη εικόνα τους.



Μάλιστα πρέπει να αναφερθεί ότι το τμήμα προτζούνιορ της ακαδημίας είναι το πιο πολυπληθές τμήμα μεταξύ των περιφερειακών κοινοτήτων εκτός Κατερίνης που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Στο κλείσιμο της όμορφης αυτής εκδήλωσης γονείς και προπονητής μέσα σε ένα ενθουσιώδες κλίμα ανανέωσαν το ραντεβού τους για μετά το Πάσχα όπου σε ανάλογη πανηγυρική εκδήλωση θα γίνει και η λήξη των υποχρεώσεων της ακαδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου