Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Το μεσημεριανό γεύμα του συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο "Η Λάμψη της Αγάπης"! (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής σε αίθουσα ταβέρνας της Κατερίνης, το γεύμα του συλλόγου Φίλων παιδιών με καρκίνο "Η Λάμψη της Αγάπης"! Μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα και προσκεκλημένους τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα σε αυτά τα παιδιά στην περιοχή μας, οι οικοδέσποινα και πρόεδρος του συλλόγου Μάγδα Κυβωτίδου, υποδέχθηκε τους προσκεκλημένους της και τις οικογένειες με τα παιδιά που κάνουν καθημερινά τον επίπονο αγώνα τους για τη ζωή.


Το παρόν έδωσαν οι κυρίες Δώρα Αναστασιάδου, Μαρία Γκότσιου, Σοφία Μουταφίδου, απο τις "Ολυμπιάδες" οι κυρίες Ρούλα Βαβατσούλα και Φωτεινή Φλογέρα, οι κ.κ. Αντώνης Καλιφατίδης, Δημήτρης Αναστασιάδης, Γιάννης Γιαπιτζής, και οι γνωστοί νομικοί κ.κ. Αθανάσιος Ελευθεριάδης και Δημήτρης Αναγνωστούδης.

Η ΕΠΣ Πιερίας παραβρέθηκε με τον αντιπρόεδρο της κ. Νικόλα Σπαθάρη, τον προπονητή της Παναγιώτη Αμανατίδη και τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές της, παραδίδοντας στον σύλλογο φάρμακα αξίας 500 ευρώ.

Το παρόν έδωσε και η αντιπεριφερειάρχης κα. Σοφία Μαυρίδου με τον σύμβουλο Π.Ε. Πιερίας Στέφανο Μπιτόπουλο, που δήλωσαν την αμέριστη στήριξη στον σύλλογο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου