Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Έκοψε τη βασιλόπιτα του ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης! (φωτο)

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του και συγκέντρωσε πλήθος καλεσμένων και επισήμων, ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης τίμησε τους αθλητές του, για τις μεγάλες αγωνιστικές διακρίσεις που πέτυχαν το 2017, τους αριστούχους αθλητές του καθώς και πρόσωπα με ιδιαίτερη προσφορά στους σκοπούς του Ομίλου και τον αθλητισμό.

Ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. Κώστας Καρυώτης στο χαιρετισμό του , τόνισε ότι το 2017 ήταν μια ακόμη  επιτυχημένη χρονιά για τον ΝΟΚΑΤ, καθώς δυο ακόμη Βαλκανικά μετάλλια ένα χρυσό κι ένα αργυρό και 4 Πανελλήνια μετάλλια ήρθαν να προστεθούν στην πλούσια τροπαιοθήκη του. Συνεχάρη θερμά όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες, και το ήθος τους, καθώς και στους προπονητές για το έργο τους και ευχαρίστησε τους γονείς όλων των αθλητών που στηρίζουν τα παιδιά τους  και τους εθελοντές χορηγούς και φίλους του Ομίλου που είναι παρόντες και αρωγοί σε κάθε προσπάθεια του Ομίλου.


Επίσης με ιδιαίτερη θέρμη ευχαρίστησε το Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και τους Βουλευτές του Νομού, για την άμεση και ουσιαστική ανταπόκριση σε κάθε αίτημα του Ν.Ο.ΚΑΤ. με σκοπό να εξασφαλιστούν οι καλύτερες το δυνατόν συνθήκες για τη προετοιμασία των αθλητών του.

Ιδιαίτερα συγκινητική η ανακήρυξη του κου Παναγιώτη Σειτανίδη ως «Επίτιμου Προέδρου του Ν.Ο.ΚΑΤ.» καθώς και του κου Αντώνιου Καρπούζα ως «Επίτιμου Μέλους του Ν.Ο.ΚΑΤ.» ως ελάχιστη αναγνώριση της μεγάλης τους προσφοράς στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης. 


Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΌΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ 2016 ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ:

1) την Ολυμπιονίκη του Κατερίνα Νικολαΐδου για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο  και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2017 και την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017 στο  σκιφ Γυναικών

2) την Κατερίνα  Κούρτη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τετραπλό σκιφ και του αργυρού μεταλλίου στο διπλό σκιφ κορασίδων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2017

3) τους Τσιαλό Δημήτριο - Νάστο Σωτήρη – Καριπίδη Σάββα – Γραμματόση Νικόλαο και Μπούσιου Γεώργιο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στη τετράκωπο με πηδαλιούχο Παίδων στο 83ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017

4) τις Κούρτη Κατερίνα - Τσαρούχα Μαρία - Κυριακίδου Κωνσταντίνα -  Κωστοπούλου Κατερίνα για τη κατάκτηση της 2ης  θέσης και του αργυρού μεταλλίου στο αγώνισμα της τετρακώπου κορασίδων στο 83ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2017,

5) Τους Καραμήτρο Θωμά - Ζέρβα Ειρηναίο για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο αγώνισμα της δικώπου χωρίς πηδαλιούχο Ανδρών στο 83ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017 και

6) Τον Βαρμπένη Ευάγγελο ως τον αθλητή του τμήματος Ιστιοπλοΐας με τις περισσότερες διακρίσεις το 2017

ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ :

Ειρηναίος Ζέρβας: για την αποφοίτησή του από τη Σχολή Οδοντικής Τεχνολογιας ΤΕΙ Αθηνών.

Α΄Γυμνασίου: Κωστοπούλου Ελευθερία (20), Σαλμανλή Παναγιώτα (20) Ζιώγα Θεοφανία (19 13/14), Οχανιάν Άκης (19  12/14), Κωνσταντινίδου Μάρθα (19 13/20), Συνοπίδου Μαρία (19  7/14), Καρπούζα Κυριακή (19 6/14), Χατζησαββίδου Δήμητρα (19   4/14), Τζιουμέρκα Ηλία (18  13/14)

Β΄Γυμνασίου: Μπούσιου Γεώργιος (20), Μπούσιου Ελένη (19  13/14), Κανταρτζή Γεωργία (19 11/14), Καλύβας Δημήτριος (19 4/14),  Κουσίδου Άννα (19 6/14), Σταθακοπούλου Βασιλική (19 1/14), Κοκκινοπλίτη Χριστίνα (18 13/14).

Γ΄Γυμνασίου: Ζιώγας Κωνσταντίνος (19 12/14), Κάρκα Αλκμήνη (19 11/14),Μαρέτη Βασιλική (19 8/14), Κούρτη Αικατερίνη (18 8/14).

Α΄Λυκείου: Τσαρούχα Μαρία (19,4), Κωστοπούλου Κατερίνα (18,9), Κυριακίδου Κωνσταντίνα (18,7), Γραμματόσης Νικόλαος (18,4), Καλαϊτζίδου Αναστασία (18,2).

Β΄Λυκείου: Χατζησαββίδης Χρήστος (18,6), Τομπρής Ιωάννης (18,4).

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο πρωταθλητής κωπηλασίας του Ν.Ο.ΚΑΤ. Καραμήτρος Θωμάς που έτυχε το «φλουρί» και παρέλαβε δωροεπιταγή από το κατάστημα αθλητικών Ζιώγας, ενώ όλοι οι καλεσμένοι απόλαυσαν τα εδέσματα του μπουφέ που ετοίμασαν οι γονείς των αθλητών.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  οι Βουλευτές Πιερίας Μ.Σκούφα και Χ.Τζαμακλής, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σ.Μαυρίδου, ο εκπρόσωπος  Δημάρχου Τ.Λεμονόπουλος, η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Π.Τζουμέρκα Μπατάλα, οι Αντιδήμαρχοι  Π.Μακρίδου – Παρτσαλίδου και Ντούρος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Α.Λιακόπουλος, εκπρόσωπος της Μητρόπολης, ο π.Βουλευτής Α.Καρπούζας, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ι.Καζνταρίδης, ο εκπρόσωπος του Ε.Β.Επιμελητηρίου Μπατάλας, ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΝΟΚΑΤ Σ.Κουνδής, ο π.Πρόεδρος του ΝΟΚΑΤ Π.Σειτανίδης, Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παραλίας Ν.Μαλιώρας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Πιερίας-Ημαθίας κ.Βειδαμενίδης, Εκπρόσωποι Αθλητικών και άλλων συλλόγων καθώς και οι αθλητές του ΝΟΚΑΤ με τους γονείς τους, μέλη και φίλοι του Ομίλου και πολλοί ακόμη που δημιούργησαν στην κατάμεστη αίθουσα του Club-Restaurant του Ομίλου μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου