Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Ξανθίππη Καρατάσιου: Απο τον Βαφύρα στον Πιερικό Αρχέλαο και την εθνική κορασίδων!

Ακόμα ένα παιδί που βγήκε από το προπονητικό πρόγραμμα του Βαφύρα μας κλήθηκε στο κλιμάκιο του βορρά της Εθνικής Ελλάδος. Η Ξανθίππη Καρατάσιου που ξεκίνησε το μπάσκετ και μέχρι την προηγούμενη σεζόν ήταν μέλος της ακαδημίας μας, μεταγράφηκε στον Πιερικό Αρχέλαο μαζί με τις Παντζιάλα Γλυκερία, Καρανικόλα Στεργιανή , Συμεωνίδου Θεοδώρα και Γουλάντα Παρασκευή, με σκοπό την δημιουργία ενός πολύ ανταγωνιστικού τμήματος κοριτσιών και την επίτευξη υψηλότερων στόχων.
Τα κορίτσια είναι πλέον πρωταθλήτριες κορασίδες ΕΚΑΣΚΕΜ και ετοιμάζονται για την συνέχεια, ενώ η Καρατάσιου και η Παντζιάλα αγωνίζονται από την πρώτη κιόλας χρονιά στην Α2 γυναικών.

Η Καρατάσιου μετά την κλίση της στα τουρνουά της ΕΟΚ που έγιναν στο Βόλο και στη Πτολεμαΐδα όπου και διακρίθηκε, ήρθε  και η κλίση της στην πρώτη προπόνηση του κλιμακίου κορασίδων Βορρά της Εθνικής Ελλάδας. Θυμίζουμε πως είναι το δεύτερο παιδί μας που κλήθηκε φέτος στις προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδος μετά τον Νίκο Δημαλή.

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για τις μέχρι τώρα διακρίσεις τους, πολλά συγχαρητήρια και στην Ξανθίππη για την κλίση της στην Εθνική Ελλάδος. Είμαστε πολύ περήφανοι για εσάς.

 http://www.basket.gr/eidhseis/7926-korasidon-proponisi-gia-to-klimakio-vorra
Πηγή: basketball.vafiras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου