Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-Πάρης Παλιάτσιος: Δεν είμαστε αδιάφοροι, ανεύθυνοι και ασυνείδητοι!

Για την απόπειρα εξασφάλισης του Πιερικού, μακριά από… εφιαλτικά σενάρια, μίλησε στην «ΑRENA PRESS» ο 23χρονος επιθετικός, Πάρης Παλιάτσιος, που ήρθε το Γενάρη από τη Χαλκίδα, για τη δεύτερη θητεία του στην Κατερίνη μετά από μια τετραετία.
Ο Παλιάτσιος, που μαζί με τους Γκουντρουμπή και Δαδάκο αποτελούν τους φορ του ρόστερ, έχει θητεία ακόμα σε Άρη, Εθνικό Ν. Αγιονερίου, Χανιά, Ελευσίνα, ενώ ανέφερε:

«Η σωτηρία θα έρθει εύκολα ή δύσκολα. Δουλεύουμε καλά, έχουμε αξιόλογο κλίμα και είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να μείνουμε όρθιοι στις όποιες αποτυχίες και αναποδιές. Το κατώτερο για τον Πιερικό είναι αυτό το σημείο, πιάσαμε… πάτο! Μόνο καλύτερα μπορούμε να πάμε, προς τα επάνω, να αναγεννηθούμε. Έχουμε καλό υλικό, βαριά φανέλα και μπορούσαμε να είμαστε ψηλότερα.
Δεν είναι μακρινά τα χρόνια της Β΄ Εθνικής. Σε αυτή την κατηγορία, δεν πρέπει να μας τρομάζει τίποτα, να βλέπουμε στα μάτια κάθε αντίπαλό.
 Η πίεση και το άγχος είναι φυσιολογικά, αλλά θα τα διαχειριστούμε και θα τα ξεπεράσουμε. Δεν είμαστε αδιάφοροι, ανεύθυνοι και ασυνείδητοι. Πρέπει να μας έχει εμπιστοσύνη ο κόσμος και πρέπει να του δώσουμε μόνο χαρές στο εξής. Σωτηρία φέτος και ψηλότεροι στόχοι του χρόνου. Όσο για την επιστροφή μου, ήρθα τέσσερα χρόνια μετά, κύλησαν γρήγορα.
Κάποια πρόσωπα είναι ίδια, η κατηγορία αλλάζει, αλλά όλοι πασχίζουμε για το καλύτερο».

Για τον «τελικό» της Κυριακής με τον Εδεσσαϊκό εντός, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ηλιάδη και Κανταρτζή.
Πηγή: pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου