Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Κι όμως! Αυτά μόνο στο τραγικό Ελληνικό ποδόσφαιρο που στερείται λογικής και σταθερότητας!

Παρελθόν από την ΑΕΛ αποτελούν από το βράδυ της Δευτέρας ο Ηλίας Φυντάνης, ο βοηθός του, Βλάντιτσα Πέτροβιτς, και ο Βαγγέλης Μόρας και νέος τεχνικός της ομάδας αναλαμβάνει ξανά ο Ράτκο Ντόστανιτς, που ξεκίνησε τη σεζόν στο «AEL FC ARENA», όπως ανακοίνωσε με προσωπική του δήλωση ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας, το βράδυ της Δευτέρας.

Αναλυτικά, η δήλωση:

«Θέλω να εκφράσω την τεράστια απογοήτευσή μου για τη συμπεριφορά αυτών των λίγων οπαδών, οι οποίοι, όπως και τις λίγες προηγούμενες φορές, περιμένουν μια αποτυχία της ομάδος για να αποδοκιμάσουν τους παίκτες, τους προπονητές κι εμένα.
Εκείνο που με έχει στενοχωρήσει πολύ, είναι οι βρισιές στη νεκρή μητέρα μου.

2. Με προσωπική μου απόφαση λύεται η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα.

3. Με προσωπική μου απόφαση λύεται η συνεργασία με τον προπονητή της ομάδος, Ηλία Φυντάνη.

Τον κ. Ηλία Φυντάνη θέλω να τον ευχαριστήσω και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, γιατί χωρίς αυτόν και τον Ανδρέα Λαυδαριά η ομάδα θα ευρίσκετο σε ιδιαίτερα δυσχερή βαθμολογικά θέση.

Ο λόγος που αποφάσισα να λυθεί η συνεργασία μαζί του είναι η διαφορά φιλοσοφίας που έχουμε στο στυλ ποδοσφαίρου το οποίο παίζει η ομάδα.

Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και, εφόσον έχει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, πρέπει να παίζει σε κάθε παιχνίδι μόνο για τη νίκη και όχι μονίμως με αμυντικούς προσανατολισμούς.

4. Με προσωπική μου απόφαση λύεται η συνεργασία με τον συνεργάτη του κ. Φυντάνη, Βλάντιτσα Πέτροβιτς.

5. Νέος προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ο δημιουργός της ομάδος που κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Football League, Ράτκο Ντόστανιτς.

6. Θα παραμείνει γυμναστής της ομάδος ο κ. Βασίλης Καλαποθαράκος, όπως, επίσης, και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Φουσέκης.

7. Προσλαμβάνεται ως προπονητής της Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ ο Βραζιλιάνος πρώην προπονητής της Καλλιθέας, Μαρσέλο Τροΐζι.

Ο κ. Τροΐζι έχει αγωνιστεί στην ΠΑΕ ΑΕΛ επί προεδρίας του αειμνήστου προέδρου της ΑΕΛ, Νίκου Παπανικολάου».
Πηγή: thessports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου