Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Ελπίδα Σκουτάρεως: Έγραψε ιστορία στην Καβάλα η ομάδα του Αποστόλη Στύλου!

Την πιο μεγάλη νίκη στην ιστορία της πέτυχε η Ελπίδα Σκουτάρεως κερδίζοντας σήμερα με 2-0 στο «Ανθή Καραγιάννη» τον Α.Ο. Καβάλας. Η νίκη κόντρα στην ιστορική ομάδα της Καβάλας με τις 19 συμμετοχές στην Α εθνική, τις 22 στη Β και με παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της όπως ο Θοδωρής Ζαγοράκης, είναι ιστορική για την Ελπίδα Σκουτάρεως, την κρατάει όμως και «ζωντανή» στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Ο Απόστολος Στύλος προετοίμασε έτσι την ομάδα του ώστε οι παίκτες του να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα, αυτοί έπαιξαν με πάθος, άντεξαν στην κατά διαστήματα έντονη πίεση των γηπεδούχων, είχαν σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα Σάββα Ταταρίδη και στο τέλος πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη.
Οι προσπάθειες των ανθρώπων της Καβάλας να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο από τα νερά
Μάλιστα ο έμπειρος τερματοφύλακας απέκρουσε πέναλτι των γηπεδούχων σε κρίσιμο χρονικά σημείο του αγώνα. Ο αγώνας έγινε σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες των δύο ομάδων να δίνουν δυνατές μονομαχίες.

Τα πανηγύρια για το 0-1 του Δημήτρη Κεχαγιά
Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και κατάφεραν στο 7ο να ανοίξουν το σκορ με δυνατό σουτ του Δημήτρη Κεχαγιά έξω από την περιοχή.  Οι γηπεδούχοι πίεσαν, κέρδισαν συνεχόμενα κόρνερ αλλά δεν έχασαν την μεγάλη ευκαιρία. Η ομάδα που θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ ήταν η Ελπίδα Σκουτάρεως στο 39ο με το πλασέ του Ανέστη Παναγιωτίδη να περνά έξω.

Η εκπληκτική απόκρουση του πέναλτι από τον Σάββα Ταταρίδη Νο1
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο.Κ. συνέχισε να πιέζει και στο 51ο  ο Ψάλτης κέρδισε πέναλτι από τον Βαλάντη Σαϊνατούδη, ανέλαβε να το εκτελέσει ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος αλλά ο Ταταρίδης το απέκρουσε διατηρώντας το μηδέν στην εστία του και κάνοντας πιο «βαριά» τα πόδια των νεαρών παικτών.

Η εκπληκτική απόκρουση του πέναλτι από τον Σάββα Ταταρίδη Νο2
Στο 80ο σε μια αντεπίθεση των Σερραίων,  ο Σάββας Γεωργιάδης δεν μπόρεσε να νικήσει σε πρώτο χρόνο τον Γιώργο Δήμιζα, κάτι που έκανε ο Νίκος Γεράκης που σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΑΟ KΑΒΑΛΑΣ(Κ.Ανυφαντάκης): Δήμιζας, Αλιατίδης, Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Σέχου(60` Ηλιάδης) , Ψάλτης, Παπαδόπουλος, Ξόμπλιος(63` Μπλιός) , Αδαμάκης(60` Ντουρτμές), Πάλλας(73` Θωμαίδης), Βαλαβανόπουλος.

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ(Α.Στύλος): Ταταρίδης, Γεωργιάδης, Σαϊνατούδης, Κασμερίδης, Μουσικάκης, Αγγελίδης, Ζυγκερίδης(55` Στεφανίδης), Δαγκούλης, Παναγιωτίδης(86` Ταχματζίδης), Κεχαγιάς(87` Καπετάνος), Παπαβασιλείου(53` Γεράκης).
Φώτο: eurokinissi.gr
Πηγή: ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου