Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-Κώστας Νικολαΐδης: Οι γονείς ασκούν μεγάλη πίεση για να παίζει ο γιος τους σε όποια ομάδα κι αν είναι!

Ο Κώστας Νικολαΐδης εξηγεί στο FL News γιατί έστειλε τα επίμαχα μηνύματα σε μητέρα ποδοσφαιριστή παραδεχόμενος, όμως ότι ήταν άστοχος ο τρόπος που απάντησε.
Γιατί μπήκε σε διαδικασία ένας προπονητής να στείλει μηνύματα σε μητέρα ποδοσφαιριστή; Πώς εξηγείται η στοιχηματική αναφορά; Γιατί την ενημέρωσε ότι δεν θα παίξει ο γιος της επικαλούμενος το no goal; Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του; Πώς αντέδρασε η διοίκηση της ΠΑΕ;

Το FL News επικοινώνησε με τον κόουτς του Αιγινιακού, Κώστα Νικολαΐδη και παρουσιάζει τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα που αιωρούνται μετά την αποκάλυψη της εκπομπής «Η Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι δημοσιοποιήθηκαν από την τηλεοπτική εκπομπή τα ακόλουθα μηνύματα που έστειλε ο Νικολαΐδης σε μητέρα (δεν το αρνήθηκε στην επικοινωνία μας) λίγο πριν απο τη σέντρα στο ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό (5-0) στις 24 Οκτωβρίου 2017.

1.«Μάλλον δεν θα ξεκινήσει ο... (σημειωτέον αναφέρεται ένα μικρό όνομα). Ο τρελός θέλει το ματς no goal και φοβάται μην το βάλει άλλος, όπως είναι λογικό, άρα άσος με no goal αν μπορείς πέρνα το» (14:12).

2.«Θα σου στείλω μήνυμα ξανά» (14:22)

3.«Γιατί μπορεί να έχει αλλαγή σε κάτι» (14:49)

Ιδού λοιπόν οι απαντήσεις που δίνει ο Κώστας Νικολαΐδης μέσω του FL News. Να σημειωθεί ότι καταφεύγει σε αυτοκριτική («άστοχος ο τρόπος που απάντησα»), αλλά τονίζει ότι προσπάθησε να βρει μία δικαιλογία για μία πίεση που έφτανε στα όρια της παράνοιας.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Το γνώριζε το συγκεκριμένο θέμα και η καινούργια διοίκηση και ο κόσμος στο Αιγίνιο. Είναι μία οικογένεια γνωστή για τη δράση της. Οι γονείς ασκούν μεγάλη πίεση για να παίζει ο γιος τους σε όποια ομάδα κι αν είναι.

Ο τρόπος που απάντησα ήταν άστοχος, αλλά αποτελούσε απλώς μία δικαιολογία που βρήκα εκείνη τη στιγμή. Κακώς βέβαια, αλλά αυτό βρήκα σε μία στιγμή που είχα να διαχειριστώ πολλά θέματα. Δεν είχα καμία εντολή από κανέναν άνθρωπο να μην παίξει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Ήταν, επαναλαμβάνω, μία δικαιολογία δική μου για να αποφύγω μία πίεση που έφτανε στα όρια της παράνοιας.

Να διευκρινίσω ότι υπήρχε μία οικειότητα, υπήρχε θάρρος με τη συγκεκριμένη οικογένεια. Κάποια στιγμή, όμως είδαν ότι -παρά την οικειότητα- ο γιος τους δεν παίζει και από εμπάθεια προς το πρόσωπό μου επέλεξαν να βγάλουν αποσπασματικά κάποια μηνύματα. Γιατί υπάρχει ολόκληρη αλληλουχία μηνυμάτων τα οποία έχω δείξει στον κύριο Θωμαΐδη και αποδεικνύουν την ελαφρότητα των συζητήσεων.

Θα τα δείξω και σε όποιον μου ζητηθεί. Έχω μηνύματα που δείχνουν την πίεση που μου ασκούσε κάθε αγωνιστική η μητέρα για να παίζει ο γιος της. Και το τάιμινγκ προφανώς και δεν είναι τυχαίο. Επέλεξε να δημοσιοποιήσει αποσπασματικά μηνύματα, όταν αποχώρησε από την ομάδα ο γιος της.

Για το no goal θέλω να διευκρινίσω ότι ήταν απλώς μία λογική πρόβλεψη. Παίζαμε με μία ομάδα της Super League και είχα πει ότι θα δώσω σε όλους χρόνο συμμετοχής. Ήταν καθαρά μία λογική πρόβλεψη και ήθελα απλώς να αποφορτίσω την πίεση που δεχόμουν από τη γυναίκα. Δεν είχα εντολή από κανέναν. Και τι εντολή να έχω; Να μη βάλει γκολ ένας αμυντικός;

Δεν θέλω να το κάνω σόου. Εδωσα εξηγήσεις εκεί που πρέπει, στη διοίκηση, και δεν υπάρχει κανένα θέμα. Θα μιλήσω και με ονόματα αν χρειαστεί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το FL News βρήκε τον Κώστα Νικολαΐδη λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να επιστρέψει από τη Γερμανία όπου μετέβη για συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα με έναν εκ των ιδιοκτητών του Αιγινιακού.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου