Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Εγχειρίσθηκε με επιτυχία ο Αλέξης Κλιάνης-Ευχαριστήριο στον ιατρό κ. Δημήτριο Μεταξιώτη!

Εγχειρίσθηκε με επιτυχία ο ποδοσφαιριστής του Άρη Κοκκινοπλιτών Αλέξης Κλιάνης στη Θεσσαλονίκη. Όλα πήγαν καλά στην επέμβαση που του έγινε και σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του γιατρού που τον χειρούργησε και ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του ισχυρού άντρα της Κατερινιώτικης ομάδας, Αστέριου Μποσνάκη.

Πραγματικά ο κ. Δημήτριος Μεταξιώτης, μερίμνησε για όλα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ώστε ο Κατερινιώτης επιθετικός να τύχει άριστης φιλοξενίας και η επέμβαση του να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία!

Αξίζει να σημειωθεί ότι απο την πρώτη στιγμή που ο Κλιάνης διακομίσθηκε στο Παπαγεωργίου, σύσσωμη βρέθηκε στο πλάι του η διοίκηση του Άρη Κοκκινοπλιτών και ο προπονητής του Γιώργος Σκέντος.

Η ανακοίνωση του Άρη:
"Ο Άρης Κοκκινοπλιτών θέλει να ενημερώσεις τους φίλους του και τους φίλους του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας, ότι εγχειρίσθηκε σήμερα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ο ποδοσφαιριστής μας Αλέξης Κλιάνης που τραυματίσθηκε πρόσφατα στο παιχνίδι του Κορινού. Η επέμβαση είχε απόλυτη επιτυχία γι αυτό και θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον εξαίρετο ιατρό και άνθρωπο κ. Δημήτριο Μεταξιώτη, που έκανε το πάν ώστε ο ποδοσφαιριστής μας να περάσει με τον ηπιότερο δυνατόν τρόπο, αυτή του την δοκιμασία!"
Για τον Άρη Κοκκινοπλιτών
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου