Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Πλέκει το εγκώμιο Τόσκα και Γελαδάρη ο προπονητής τους Λάκης Μπακάλης στον Βόλο!

Πλέκει το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του στον ανασταλτικό τομέα ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Λάκης Μπακάλης. Και βέβαια αυτό είναι πολύ σημαντικό και τιμητικό για το ποδόσφαιρο της Πιερίας, αφού τα δυο βασικά και αναντικατάστατα μέλη της αμυντικής γραμμής της ομάδας της Μαγνησίας, είναι Κατερινιώτες!

Ο λόγος για τους Δημήτρη Τόσκα και Λάζαρο Γελαδάρη, που πραγματοποιούν μια πολύ καλή χρονιά με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου, στον 3ο όμιλο της Γ΄εθνικής κατηγορίας!

Δείτε τι είπε για την άμυνα της ομάδας του ο Θεσσαλός τεχνικός, οποίος αναφέρθηκε στον τραυματισμό δυο "δικών μας" παιδιών ακόμη που παίζουν στον Ολυμπιακόκαι πέρασαν απο την Πιερία,με τον Λούγκο να προσφέρει σαν ποδοσφαιριστής του Πιερικού πέρσι και τον Καμπλιώνη, στην Πύδνα Κίτρους!:

Ο Λάκης Μπακάλης ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την εντός έδρας νίκη της ομάδας του με 1-0 επί του Αχιλλέα Φαρσάλων, πως η ανασταλτική λειτουργία των «ερυθρόλευκων» είναι για σεμινάριο ποδοσφαίρου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου:

Ερωτηθείς για την ανασταλτική και επιθετική λειτουργία της ομάδας του, ο Λάκης Μπακάλης, τόνισε: «Η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας είναι για σεμινάριο. Όλοι μας οι αντίπαλοι, μας έχουν κάνει πολύ λίγες ευκαιρίες. Δουλεύουμε και στο επιθετικό κομμάτι, αλλά δεν μας βγαίνει. Κάθε φορά βελτιωνόμαστε. Ίσως η ανασταλτική μας λειτουργία, μας δίνει τα θετικά αποτελέσματα».

Για τους Λούγκο και Καμπλιώνη είπε: «Δεν ανησυχούμε για τον τραυματισμό του Λούγκου, καθώς δεν δείχνει να είναι σοβαρός. Για τον Καμπλιώνη ο τραυματισμός είναι πιο σοβαρός, όμως πιστεύω πως θα τον ξεπεράσει άμεσα.
Με στοιχεία απο goalpost.gr

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στα παλικάρια κρίμα που αγωνίζονται πολλά παιδιά Για άλλες μεγάλες ομάδες εκτός νομου

    ΑπάντησηΔιαγραφή