Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Απίστευτο ξύλο στη Γουμένισα στο παιχνίδι μπάσκετ του ΑΟΚ με τους Πάνθηρες! Στο αστυνομικό τμήμα η ομάδα του Δάμη Χρυσίδη!

Απίστευτα γεγονότα που γυρίζουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης πολλά χρόνια πίσω, συνέβησαν στη Γουμένισσα και το παιχνίδι ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ-ΓΑΣΠ ΠΑΝΘΗΡΕΣ.

Αυτή τη στιγμή ο Δάμης Χρυσίδης με παίκτες και συνοδούς της Κατερινιώτικης ομάδας, βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, αφού το ξύλο που έπεσε στο γήπεδο, ανάγκασε την αστυνομία να προχωρήσει σε συλλήψεις ενώ σίγουρα θα υπάρξουν και εκατέρωθεν μηνύσεις για τα όσαο διαδραματίστηκαν και για τα οποία θα επανέλθουμε σύντομα με νεώτερες πληροφορίες!
Σε λίγο περισσότερα...

3 σχόλια:

  1. Παρακαλω να γράψετε το ονομα σας στο άρθρο που έχετε συντάξει γιατι ολα αυτά που αναφέρετε ειναι μήνυσημα...και δεν αντιπροσωπεύουν την αληθεια.Την αστυνομία κάλεσαν οι διαιτητές για να αποβάλουν έξω τον κ.Χρυσιδη που έβριζε καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού και αρνούνταν να φύγει απο το γήπεδο.Ποιο ξυλο και ψέματα αναφέρετε κύριε;Αίσχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Αθρογράφε.
    Ένα άρθρο ή ένα blog χαρακτηρίζεται έγκυρο και με υπόσταση όταν τα στοιχεία που αναφέρει είναι πραγματικά και αληθή. Στην προκειμένη περίπτωση, όλα όσα αναφέρεις ότι διαδραματίστηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Γουμένισσας δεν ισχύουν.
    Ούτε ξύλο έπεσε ούτε, ούτε οι παίκτες και οι συνοδοί βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, ούτε συλλήψεις, ούτε μηνύσεις υπήρξαν (ούτε δράκοι και πράσινα άλογα εμφανίστηκαν). Υπήρξε ένα προπονητής αδαής, άτροπος, ερειστικός χωρίς αθλητική παιδία, αναφέρομαι ξεκάθαρα στον κύριο Χρυσίδη ο οποίος απομακρύνθηκε από την αστυνομία μετά από επιθυμία των διαιτητών.
    Τι ακριβώς έκανε;
    Δεν σεβάστηκε κανέναν, ούτε παίκτες, ούτε διαιτητές, ούτε τον προπονητή ούτε την διοίκηση, ούτε τους φιλάθλους , ούτε τους αθλητές των ακαδημιών που ήθελαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα..
    Κατέστρεψε ευτυχώς για λίγο έναν πολύ καλό αγώνα. Βέβαια την ίδια κατεύθυνση ακολούθησαν και οι παίκτες της ομάδας, όπως το νούμερο 10 μου μετά από ύβρεις και χειρονομίες αποβλήθηκε.
    Όπως είπες παραπάνω τέτοια γεγονότα γυρίζουν το μπάσκετ πίσω.
    Η υπεροψία και η ανήθικη συμπεριφορά του τοξικού Χρυσίδη και των αθλητών του οι οποίοι υστερούν σε αθλητική παιδιά μας γυρίζουν πίσω. Τέτοιου είδους νοοτροπίες δεν χωράνε στα γήπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλιστα...
    Καταθέτετε ανώνυμα τις τοποθετήσεις σας ζητάτε το ονοματεπώνυμο μου για τα όσα αναφέρω στα θέματα τα οποία ΕΣΕΙΣ δημιουργήσατε με τις πράξεις σας κι εγώ απλά αναφέρω βάση των έγκυρων πληροφοριών που έχω απο ανθρώπους που γνωρίζω, σέβομαι και εκτιμώ. Αντίθετα, εσείς ο κύριος...ανώνυμος δε μου λέτε απολύτως τίποτε και σαν άνθρωπος και σαν θεατής (ή πρωταγωνιστής) όλων των παραπάνω γιατί απλώς δεν υπάρχετε μιας και δεν υπογράφετε τα όσο ισχυρίζεστε.

    Αρχικά να σας πώ ότι τις απειλές σας για μηνύσεις κλπ να τις κάνετε σε κανένα ανθρωπάκι που ίσως "φάει" απο τα σκουπίδια που ρίχνετε παραπάνω. Είμαι τόσο χρόνια στο χώρο του αθλητισμού τον οποίο υπηρέτησα και σε επαγγελματικό επίπεδο, που αυτά μου προκαλούν αηδία με τον τρόπο που προκαλούν οι σημερινοί παράγοντες να κρύβουν όλες τις βρωμιές τους απειλώντας, κάτω απο χαλάκι...
    Θα σας πώ δυο πράγματα και άν καταλάβετε την σημαντικότητα τους, θα καταλάβω ότι μιλάω και έχω κάποιον σοβαρό άνθρωπο απέναντι μου, οπότε θα σεβαστώ και αυτά που μου λέει και θα κινηθώ κι εγώ ανάλογα.
    1ον: Στείλτε το βίντεο του αγώνα να δώσετε απαντήσεις. ΟΛΟΚΛΗΡΟ και δίχως περικοπές. Άν είναι όπως τα λέτε, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα και μπορείτε με τον καλύτερο τρόπο να με εκθέσετε, να βγώ επώνυμα να ζητήσω συγνώμη κι άν το θελήσετε να κινηθείτε και νομικά εναντίον μου γιατί θα έχετε απόλυτο δίκιο σε ότι κι άν κάνετε.

    2ον: Γιατί δεν στείλατε το βίντεο του αγώνα στην φιλοξενούμενη ομάδα όταν σας το ζήτησε?

    και 3ον: Έτσι θα αντιδράει η ομάδα σας μπροστά σε παίκτες, διαιτητές, προπονητές, φιλάθλους, και ιδιαίτερα μπροστά στους μικρούς αθλητές των ακαδημιών και τους γονείς σας, όταν στο γήπεδο σας εμφανίζεται κατά καιρούς ο κάθε εριστικός (όπως εσείς λέτε) Χρυσίδης?? Αυτές είναι οι συμπεριφορές και οι κατευθύνσεις που πρέπει να δίνουμε όλοι μας ώς άνθρωποι του αθλητισμού???

    Φιλικά και υπεύθυνα πάντα
    Μπάμπης Πεΐδης
    Πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής
    Αθλητικός συντάκτης
    Ραδιοφωνικός-τηλεοπτικός παραγωγός

    ΑπάντησηΔιαγραφή