Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΑΕ Καρίτσας: Να σταματήσουν τα υβριστικά σχόλια κάποιων παραγοντίσκων της ιστορικής ομάδας του Πιερικού!

Η Α.Ε. Καρίτσας σφράγισε το εισιτήριο για τον, κατά κάποιους υποβαθμισμένο, τελικό Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας. Σε ένα παιχνίδι τυπικού χαρακτήρα, η ομάδα μας παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, καθώς ο Μιχάλης Ζιώγας αφενός ξεκούρασε κάποιους παίκτες και αφετέρου δοκίμασε νέα σχήματα.Το τελικό 0-2 για την Α.Ε. Καρίτσας μικρή σημασία έχει. Αυτό που μετράει είναι η παρουσία της ομάδας μας για τρίτη φορά σε τελικό Κυπέλλου, ελπίζοντας ότι φέτος θα κατακτήσει το τρόπαιο, εκπληρώνοντας έναν από τους 2 φετινούς στόχους.

Ευχαριστούμε το Δία Δίου για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε.

Η Α.Ε. Καρίτσας  αντιμετωπίζει αύριο εντός έδρας τον Πιερικό, σε ένα παιχνίδι κρίσιμο και για τις 2 ομάδες. Η ομάδα μας έχει ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκης, που θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες επίτευξης τους 2ου στόχου, δηλαδή της παραμονής στη Γ΄Εθνική Κατηγορία.
Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να συμπαρασταθούν με θέρμη και κόσμιο τρόπο στον αυριανό αγώνα και να μην αντιδράσει σε ενδεχόμενες προκλήσεις, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Η συμβουλή αυτή μόνο τυχαία δεν είναι, βάσει λεκτικών αντεγκλήσεων και υβριστικών σχολίων που κυκλοφορούν για την ομάδα μας κάποιοι παραγοντίσκοι της, κατά κοινή ομολογία, ιστορικής ομάδας του Πιερικού. Είμαστε βέβαιοι ότι οι εν λόγω 'κύριοι΄ δεν εκφράζουν την επίσημη θέση του Πιερικού και θα σταματήσουν να προκαλούν λεκτικά, έστω τις 2 τελευταίες μέρες.                                                         
                                                                 Με εκτίμηση
                                               Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
                                                              της Α.Ε. Καρίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου