Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Οδηγία της ΑΕΚ σε όσους ταξιδέψουν στο Κίεβο! Το βίντεο που μας έστειλε γνωστός Κατερινιώτης επιχειρηματίας!

Συμβουλές στον κόσμο της που θα βρεθεί στο Κίεβο για τη στηρίξει στην προσπάθεια πρόκρισης επί της Ντιναμό έδωσε η ΑΕΚ. Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ συνιστά αυξημένη προσοχή στους κιτρινόμαυρους φιλάθλους που θα βρεθούν στην Ουκρανία, λόγω των ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν στη χώρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Μετά από επικοινωνία με τη διοίκηση της Ντιναμό και λόγω της ιδιόμορφης κατάστασης στην Ουκρανία, η ΠΑΕ ΑΕΚ συστήνει στους φιλάθλους της, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Κίεβο για τον αγώνα της Πέμπτης, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους στη διάρκεια της παραμονής τους στην ουκρανική πρωτεύουσα.

Για τη δική τους ασφάλεια και προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα κρίνεται καλό να επιλέγουν να κινούνται σε ασφαλείς περιοχές της πόλης και να αποφεύγουν να κυκλοφορούν στους δρόμους του Κιέβου με διακριτικά της ομάδας μας».

Δείτε το βίντεο απο την αναχώρηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, το οποίο μας έστειλε ο γνωστός Κατερινιώτης επιχειρηματίας Χρήστος Μανώλας που θα βρίσκεται στο Κίεβο για την αναμέτρηση του Δικεφάλου της Αθήνας με με την Ντιναμό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου