Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Έκοψε την βασιλόπιτα του ο Βατανιακός! (φωτο)

ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΑΤΑΝ
Ο «ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ» έκοψε τη βασιλόπιτά του, σε μία ξεχωριστή, θερμή, γιορτινή και πάνω απ’ όλα «ΒΑΤΑΝΙΑΚΗ» ατμόσφαιρα, όπου κυριάρχησε το οικογενειακό κλίμα με ενότητα και αισιοδοξία.

Πλημμύρισε νιάτα και χαρούμενα παιδικά πρόσωπα ο χώρος του γηπέδου του Βατάν μετά την προπόνηση όπου ο ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ με την Ακαδημία του, την ποδοσφαιρική ομάδα, τα τμήματα υποδομών: Παιδικό, Προπαιδικό, Τζούνιορ, Προτζούνιορ, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά ανταλλάσσοντας μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον κι ευχές. Με διάθεση ανεβασμένη, ενθουσιασμό, αισιοδοξία και αθλητικό πνεύμα συγκεντρώθηκαν όλοι οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, οι γονείς, οι προπονητές και η διοίκηση του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ Γεράσιμος Ποτουρίδης   χαιρέτησε την εκδήλωση απευθυνόμενος προς τους καλεσμένους, τα παιδιά, τους γονείς, τους προπονητές, τους εφόρους των τμημάτων,  αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ευχαρίστησε  τους προπονητές, τους εφόρους, τους γονείς, τους παράγοντες για την άρτια συνεργασία και υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα, αναδεικνύοντας την ποδοσφαιρική διάπλαση σωστών χαρακτήρων και ολοκληρωμένων αθλητών, αναφέροντας πως ο αθλητισμός αποτελεί μέρος της παιδείας ενός νέου ανθρώπου σε συνεχή σχέση πάντα με την εκπαιδευτική διαδικασία διαμορφώνοντας άριστους μαθητές και παιδαγωγικές αξίες.
Ευχαρίστησε τους γονείς που στέκονται δίπλα αρωγοί και συμπαραστάτες στις απαιτήσεις των καιρών και των προκλήσεων.
Κατόπιν οι τυχεροί αθλητές των τμημάτων παρέλαβαν το δώρο που αντιστοιχούσε σε μια δωρεάν συνδρομή μηνός προσφορά της διοίκησης. Προς έκπληξη όλων συνεχίστηκε η εκδήλωση με άφθονα ψητά εδέσματα στα κάρβουνα προσφορά της διοίκησης για όλους τους παρευρισκομένους. Η εκδήλωση έκλεισε με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Η οικογένεια του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ευχαριστεί θερμά τους προπονητές Γιάννη Μαυρομάτη, Γιώτη Κωνσταντινίδη, Γιώργο Ποτουρίδη, τον υπεύθυνο ακαδημιών Σταύρο Ανανιάδη, τους  παρευρισκομένους γονείς και φίλους αυτής της όμορφης οικογενειακής εκδήλωσης για την πολύ όμορφη ζεστή ατμόσφαιρα. Εύχεται στους προπονητές καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους και στους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές καλή πρόοδο στη σχολική τους ζωή και στον αθλητισμό.
                                                                      ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου