Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Ο Αρετόπουλος "έσωσε" τον Ολυμπιακό? Εκπρόθεσμη η αλλαγή στη λίστα??

Τα πάνω-κάτω έφερε προς στιγμήν το επίσημο έγγραφο των αξιωματούχων του Ολυμπιακού από το χθεσινό ματς στην Τούμπα, που δεν είχε τον Όσκαρ Γκαρσία στη θέση του προπονητή, αλλά τον Χρήστο Κόντη. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός διέψευσε τα παραπάνω και όπως έγινε τελικά γνωστό ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος ήταν αυτός που... διόρθωσε το λάθος.

Οι Ερυθρόλευκοι παραδέχτηκαν ότι αρχικά είχε δηλωθεί ως προπονητής ο Χρήστος Κόντης, εξαιτίας της απουσίας του Γκαρσία από τα προηγούμενα ματς λόγω της εγχείρησής του, όμως μετά διόρθωσαν το λάθος τους, δηλώνοντας εμπρόθεσμα τον Καταλανό.

Από την μεριά του ο διαιτητής της αναμέτρησης πήρε χαμπάρι το λάθος στη συγκεκριμένη λίστα και ξεκίνησε το φύλλο αγώνα του, διορθώνοντάς το και γράφοντας ως προπονητή των Πειραιωτών, τον Όσκαρ Γκαρσία.

Κάτι που ουσιαστικά σημαίνει ότι ο Καταλανός τεχνικός "σώθηκε" από τον Αρετόπουλο, αφού με αυτή τη διόρθωση, λογιζόταν κανονικά ως αξιωματούχος των Ερυθρολεύκων...

Πάντως, από τον ΠΑΟΚ τονίζουν ότι η δήλωση Γκαρσία από πλευράς Ολυμπιακού είναι εκπρόθεσμη και πάνω σε αυτό θα "πατήσουν"...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου