Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Γιώργος Κατσαντώνης – Πρόεδρος ΔΟΞΑ Μοσχοχωρίου: Στόχος η πρώτη εξάδα

Για τους στόχους της ομάδας μίλησε στο pamespor.gr  o Πρόεδρος της Δόξα Μοσχοχωρίου Γιώργος Κατσαντώνης  σε   συνάντηση που είχαμε μαζί του στις εγκαταστάσεις » olympian sports arena».
 Στόχος της ομάδας μας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα ώστε να έχουμε το δικαίωμα να αγωνιστούμε στα play-off ανόδου που τόσο πολύ θέλουμε, αυτή τη στιγμή είμαστε στην πέμπτη θέση με 35 βαθμούς.

Έχουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι από το χωριό – πρέπει όλα τα χωριά του νομού να διατηρούν ομάδες, είναι πολύ σημαντικό – αλλά και έμπειρους παίκτες, με το κλίμα να είναι πολύ καλό μέσα και έξω από τα αποδυτήρια.

Ανέλαβα την  Δόξα πριν ένα χρόνο και μαζί με τους συνεργάτες μου την οδηγήσαμε στην Β΄κατηγορία, όπου, παρότι αγωνιζόμαστε στην  Ανδρομάχη, το γήπεδο του Μοσχοχωρίου ανακατασκευάζεται, η μέχρι τώρα πορεία μας είναι εξαιρετική.

Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια ενώ σε μία πιθανή άνοδο στην Α΄ ερασιτεχνική μέσα από την διαδικασία των μπαράζ δεν θα πούμε όχι, θα παλέψουμε, έχουμε τις δυνατότητες, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.
Χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή.
Γρηγόρης Τσαπράνης
Πηγή: pamespor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου