Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Αλέκος Καλτσίδης: Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες!

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό Κατερίνης ο υποστηρικτής του Εθνικού Ν. Τραπεζούντας Αλέκος Καλτσίδης. Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης, στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες που αγωνίσθηκαν βγήκαν χωρίς τραυματισμούς απο τον βαρύ αγωνιστικό χώρο και δήλωσε πώς ο Εθνικός Κατερίνης βρίσκεται δικαιολογημένα ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα αφού διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα.

Οι δηλώσεις του στο Pieriasport:

"Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν στο παιχνίδι. Ήταν δύσκολες οι καιρικές συνθήκες και ακόμη πιο δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος αφού η βροχή έπεφτε ασταμάτητα τις τελευταίες ημέρες και βάρυνε το γήπεδο της Τραπεζούντας. Είναι ευχάριστο το ότι δεν τραυματίσθηκε κανένα απο τα παιδιά που αγωνίσθηκαν.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή και τα παιδιά της ομάδας μας γιατί απέδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και κάνουν μια πορεία πρωταθλητισμού με συνεχόμενες νίκες που μας φέρνουν κοντά στον στόχο που έχουμε θέσει απο την αρχή της χρονιάς.

Επίσης να δώσω συγχαρητήρια στον Εθνικό Κατερίνης. Η θέση του στη βαθμολογία δεν είναι πλασματική και αποτελεί πραγματικά μια απο τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου