Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Μεγάλη η συμμετοχή στον 5ο Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό Διηγήματος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης νομού Πιερίας

Για 5η συνεχόμενη χρονιά η Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας οργανώνει τον Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό Διηγήματος ο οποίος αποτελεί πλέον θεσμό για τον τόπο μας.
Και φέτος η συμμετοχή των διαγωνιζομένων ήταν μεγάλη αφού κατατέθηκαν συνολικά 129 διηγήματα από ολόκληρη τη χώρα αλλά και Έλληνες του εξωτερικού.

Ημερομηνία υποβολής των διηγημάτων έληξε την 31η Ιανουαρίου 2018 και τα διηγήματα βρίσκονται πλέον στα χέρια της κριτικής επιτροπής η οποία άρχισε να τα αξιολογεί.

Εντός των επόμενων ημερών θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής η οποία θα ανακοινώσει μία σειρά δραστηριοτήτων σχετικές με το βιβλίο και την συγγραφή διηγημάτων, όπως επίσης την ημερομηνία της τελετής απονομής βραβείων του διαγωνισμού.

Οι φετινές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με ιδιαίτερη λαμπρότητα διότι αποτελούν ένα είδος μικρής γιορτής για τα 5 πρώτα χρόνια αυτής της όμορφης προσπάθειας την οποία στήριξε η τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Τα διηγήματα που διακρίνονται κάθε χρόνο εκδίδονται σε ειδικό τόμο ο οποίος φέρει αριθμό ISBN και κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο “Ο τόπος μου” τον οποίο έχει ιδρύσει η ομάδα, ειδικά για αυτόν τον σκοπό, και είναι εγγεγραμμένος στο σύστημα της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου