Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Πρόταση 400.000€ απο τον Ολυμπιακό στη Λάρισα για τον Άγγελο Καρατάσιο απο τον Άγιο Σπυρίδωνα!

Ένα ακόμη πιθανό ταλέντο ανακάλυψε ο Ολυμπιακός και αποφάσισε να πληρώσει ακριβά για να το αποκτήσει. Με ανακοίνωση της η Α.Ε.Λ. αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός ζήτησε τον Άγγελο Καρατάσιο έναντι 400.000€. 
Νέα πρόταση για την απόκτηση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού της ΑΕΛ, Άγγελου Καρατάσιου (γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1997) κατέθεσε η ομάδα του Ολυμπιακού.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελευθερία", σύμφωνα με κορυφαίο στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο Ολυμπιακός για δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες, έκανε κρούση για την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου σέντερ μπακ, Άγγελου Καρατάσιου, για να προχωρήσει στη μεταγραφή του.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Αλέξης Κούγιας, πάλι απάντησε όχι θεωρώντας ότι είναι μικρή η προσφορά των Πειραιωτών, ενώ στο φιλικό του περιβάλλον διέψευσε πρόταση ομάδας για τον Σάντι Κριζμάν.
Ο Άγγελος Καρατάσιος από την ΠΑΕ ΑΕΛ, θεωρείται από τους πλέον εξελίξιμους παίκτες και πιστεύουν ότι μέχρι το καλοκαίρι θα αποκτήσει σημαντική υπεραξία, αφού δεν αποκλείεται το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, να παίξει και βασικός στη λαρισινή ομάδα.

Πρόταση για διεκδίκηση και του Γιάννη Μασούρα έκαναν, επίσης, οι ερυθρόλευκοι, αλλά δεν συμφώνησαν τίποτα ακόμη, διότι τον διεκδικούν άλλη μία ελληνική ομάδα και ομάδες του εξωτερικού. Οι ανακοινώσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της παρουσίασης του προπονητή Ράτκο Ντόστανιτς.
Πιο συγκεκριμένα ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: « Ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη πρόταση 400.000€ για τον Καρατάσιο όπου υπάρχει και συμφωνία ενώ έχει γίνει και πρόταση και για τον Μασούρα, επίσης από τον Ολυμπιακό. Για τον Μασούρα όμως έχουν γίνει προτάσεις και από το εξωτερικό αλλά και από μία ακόμη μεγάλη ομάδα της Ελλάδας. Έχει ανέβει πλέον ο πήχης στην ΑΕΛ».

Ο 20χρονος Άγγελος Καρατάσιος αγωνίζεται στις θέσεις του αμυντικού μέσου και του στόπερ και ανήκει στην Α.Ε.Λ. εδώ και 2 χρόνια. 

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, ξεκίνησε πολύ μικρός το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία Γιώτσα όπου για μια δεκαετία έκανε τα "πρώτα του βήματα", στη συνέχεια αγωνίσθηκε στον Όλυμπο του Αγίου Σπυρίδωνα και μεταπήδησε στην Κ-20 και στην πρώτη ομάδα του Βατανιακού με τον οποίο έκανε παιχνίδια και στην Φούτμπολ Λίγκ. Απο εκεί πήγε στον Πιερικό και μετέπειτα τη Νίκη Βόλου, από όπου μετακόμισε στην Α.Ε.Λ. το καλοκαίρι του 2016 ως ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου