Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

ΑΕ Περίστασης-Αναγέννηση Σφενδάμης 4-0 Μεγάλη νίκη η ΑΕΠ!

Ένα καλό παιχνίδι έγινε σήμερα (σ.σ. χθές) στην Περίσταση ανάμεσα στην τοπική Α.Ε.Π και την Αναγέννηση Σφενδάμης. Η Α.Ε.Π έχοντας την κατοχή  ευτύχησε να προηγηθεί από το 6' μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Κουσουρής έγινε το λάθος στην άμυνα ο Αγγελάτος το εκμεταλλεύτηκε και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 0 .
Ευκαιρίες κάνανε ο Ναρίνογλου , ο Σιδηρόπουλος, ο Χαρτοματζίδης.

Καλός και ο Τζιμόπουλος. Στο β' μέρος η Α.Ε.Π μπήκε λίγο μουδιασμένη, η Αναγέννηση πήγε να μειώσει το σκορ με τις ευκαιρίες που δημιούργησε όμως στο 73' ο Κουσουρής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Ναρίνογλου κάνοντας το 2 - 0.

Στο 85' ο Καταχιώτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή κάνοντας το 3 - 0. Στο 89' ο Ναρίνογλου έφυγε από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή της Σφενδάμης ανατράπηκε από τον αμυντικό το εκτέλεσε ο ίδιος και σε δεύτερο χρόνο αφού απέκρουσε ο Γκιλιάδας έκανε το 4 - 0.

Με τη λήξη του παιχνιδιού ο Τζιμοπουλος κράτησε ανέπαφη την εστία της Α.Ε.Π μετά από απόκρουση σε σουτ εξ επαφής που επιχείρησε ο Μιχαηλίδης.

 Διαιτήτευσε ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Γερμανό και Πάτσα

ΑΕ Περίστασης (Σωτήρης Ζιώγας): Τζιμόπουλος, Σοφιανίδης, Σιδηρόπουλος (60΄Μαχαιρίδης), Αγγελάτος (70΄λ.τ. Κλιάνης), Παπαδόπουλος (86΄Γκόγκς), Μποστάντζι, Ναρίνογλου, Καταχιώτης, Δημητρίου, Κουσουρής, Χαρτοματζίδης (85΄Τσιτλακίδης Μ.)

Αναγέννηση Σφενδάμης (Ηλίας Τζιόκας): Γκιλιάβας, Πολυχρονίδης, Κυριατζής, Δεληγιάννης, Καθάριος, Μαυρομάτης Γ. (90΄Λαζαρίδης), Μιχαηλίδης (75΄Μαυρομάτης Δ.), Καριψιάδης, Τάσο (85΄Σαββίδης Δ.), Σαββίδης Σ., Στεφανίδης (78΄ Ναβροζίδης).
Απο ΑΕ Περίστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου