Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Χωρίς Τσολακίδη ο Αιγινιακός-Με 20άδα ο Άρης στο Αιγίνιο!

Ο Αιγινιακός θα παραταχθεί απέναντι στον Άρη χωρίς τον Γιάννη Τσολακίδη.
Την Κυριακή (25/2) ο Αιγινιακός υποδέχεται τον Άρη στο "Γ. Παραλυκίδης" για την 18η αγωνιστική της Football League. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζεται είναι ο Γιάννης Τσολακίδης. Ο 22χρονος μέσος αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό και ενδέχεται να μείνει εκτός έως και δύο εβδομάδες.

Όπως συνηθίζεται στον Αιγινιακό, η 18άδα στα εντός έδρας παιχνίδια ανακοινώνεται πριν από τα εκάστοτε παιχνίδια. Έτσι και αυτή τη φορά, το προπονητικό επιτελείο θα γνωστοποιήσει την αποστολή λίγο πριν από τη σέντρα.

Ο Αιγινιακός είναι στη 10η θέση της Football League ύστερα από 17 αγωνιστικές, με 22 βαθμούς. Ο Άρης είναι πρώτος με 45.

Άρης: Με 20αδα στο Αιγίνιο!
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.
Πρώτη Δημοσίευση: 24 Φεβρουαρίου 2018

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με τον Αιγινιακό (15:00) στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου («Γ. Παραλυκίδης»), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής (πρεμιέρα β’ γύρου) του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Σπανός, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Χαντί, Νίκιτς, Μιλούνοβιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπαστακός, Μπούρμπος, Παυλίδης, Πασάς, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Μαραγκός, Μουμίν, Ντούνης, Τσουμάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου