Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

ΑΕ Διδυμοτείχου-Ελπίς Σκουτάρεως 2-2 Δυο γκολ ο Ανέστης Παναγιωτίδης-Του ακυρώθηκε και 3ο καθαρό!

Μπορεί πριν από μία εβδομάδα η Ελπίς Σκουτάρεως να… άλωσε το «Ανθή Καραγιάννη», αλλά το Σάββατο δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το «μπλόκο» που της έστησε η ΑΕ Διδυμοτείχου και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με 2-2, βλέποντας την κορυφή πλέον από το -5!
Σε ένα συναρπαστικό ματς, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και με συγκλονιστική εξέλιξη, η Ελπίς πήρε τελικά τον βαθμό, κάνοντας μία καλή εμφάνιση μεν, αλλά και λάθη που της στοίχισαν δε.

Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην είχε γκολ, ωστόσο τελείωσε ιδανικά με τους γηπεδούχους να μένουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αβογιάν με 2η κίτρινη και με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος, το «τριφύλλι» είχε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα πετυχαίνοντας το 0-1 στο 48΄ με πλασέ του Ανέστη Παναγιωτίδη μέσα από την περιοχή.

Και εκεί που όλα έμοιαζαν ιδανικά για τους Σερραίους, το Διδυμότειχο που δίνει μάχη παραμονής είχε διαφορετική άποψη, τα έδωσε όλα και κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς. Στο 55΄ ο Ιντζές, λίγο μετά την είσοδο του, με σέντρα σουτ αιφνιδίασε τον Ταταρίδη και ισοφάρισε και στο 68΄ ο Παντελίδης με άπιαστη βολίδα έξω από την περιοχή ολοκλήρωσε την ανατροπή. Όμως η Ελπίς δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, καθώς θέλοντας αποτέλεσμα βγήκε στην επίθεση, ρίσκαρε και στο 78΄ ο Κασμερίδης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καπετάνου διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

 ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ(sportsaddict.gr)

Στο 3ο‘ λεπτό ο Γιαννόπουλος βγήκε σε θέση τετ-α-τετ απέναντι στον Ταταρίδη, ο οποίος έκανε γρήγορη έξοδο «οδηγώντας» στα πλάγια τον αρχηγό της Α.Ε.Δ., με συνέπεια ο τελευταίος να επιχειρήσει πλασέ από δύσκολη θέση, που απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή απ’ τον Σαϊνατούδη.

Στο 13′ ο Παντελίδης, σ’ ένα απ’ τα ανεβάσματά του, «πάτησε» περιοχή, αλλά καθυστέρησε στην τελική προσπάθεια, ενώ βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση, με τον Ταταρίδη να έχει γρήγορη αντίδραση.

Τελευταία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους η φάση του 32ου‘ λεπτού με το σουτ από καλή θέση του Καπετανίδη, που πέρασε άουτ.

Ο Παναγιωτίδης που κέρδισε την αποβολή του Αβογιάν, με πλασέ μέσα απ’ την περιοχή στο 47′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας την ομάδα του απόλυτο φαβορί με το 0-1.

Ο Iντζές δημιούργησε αρκετά προβλήματα και με μία πονηρή χαμηλή σέντρα στο 59′(μετά από κόρνερ που είχε εκτελέσει και κερδίσει ο ίδιος), κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Ταταρίδη και να φέρει το παιχνίδι στα ία, δίνοντας τονωτική «ένεση» στους συμπαίκτες του, που από ‘κείνο το σημείο και έπειτα έδειξαν να πιστεύουν με πάθος στην ανατροπή.

Στιγμές μετά την είσοδο του έμπειρου Καπετάνου, η Α.Ε. Διδυμοτείχου έφτασε στην μεγάλη ανατροπή, όταν ο Θάνος έφερε την μπάλα με πλάγιο στην περιοχή της Ελπίδας, οι αμυντικοί της δεν κατάφεραν να απομακρύνουν και ο άλλος ακραίος οπισθοφύλακας ο Παντελίδης, με σουτ-φωτοβολίδα στην κίνηση, τράνταξε τα δίχτυα του Ταταρίδη στο 72ο λεπτό.

Στο 80‘ ο Ιντζές με όμορφη ενέργεια συνέκλινε προς το κέντρο έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε, όπως και στο σουτ του Μεμέτ, με την Α.Ε.Δ. να χάνει σπουδαία στιγμή για το 3-1.

Στο επόμενο λεπτό, η μπάλα «τιμώρησε» τους γηπεδούχους, με τον Παναγιωτίδη να νικάει για δεύτερη φορά τον Συριτούδη με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ.

Στο 87′ η Ελπίδα στην κόντρα έχασε τη δική της πολύ καλή στιγμή, με τον Συριτούδη να νικάει τον Παπαβασιλείου και τον δεύτερο βοηθό Γκιόση να υποδεικνύει τον Παναγιωτίδη σε θέση offside στην εξέλιξη της φάσης, η προσπάθεια του οποίου είχε καταλήξει στα δίχτυα.

Η τελευταία καλή στιγμή του ματς ανήκε στην Α.Ε.Δ. με τον Ταταρίδη να αποκρούει με διπλή προσπάθεια το δυνατό σουτ του Σιμτσάκη.

Διαιτητής: Δρακίδης (Θράκης)
Βοηθοί: Δανδανίδης-Γκιόση (Θράκης)

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Κ. Συριτούδης, Θάνος, Παντελίδης, Πατιαλιάκας, Χρίστεφ, Πετρόπουλος, Μεμέτ (87′ Ζαφειρόπουλος), Αβογιάν, Καπετανίδης, Γιαννόπουλος (52′ Ιντζές) , Σουλεϊμάν (69′ Σιμτσάκης).

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Ταταρίδης, Γεωργιάδης, Σαϊνατούδης, Κασμερίδης, Μουσικάκης, Νικολίτσας (78′ Ζυγκερίδης), Παναγιωτίδης, Νικολαΐδης (61′ Αγγελίδης), Γεράκης (61′ Παπαβασιλείου), Κεχαγάς (72′ Καπετάνος), Στεφανίδης.
Πηγή: serressport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου