Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Δίας Αγ. Δημητρίου-Ακαδημία Κατερίνης 2-1 Η εμπειρία νίκησε τα νιάτα! (φωτο)

Με δυο γκολ που πέτυχε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, ο Δίας Αγίου Δημητρίου κέρδισε με 2-1 τη νεανική ομάδα του Παύλου Φυτόπουλου που κατάφερε αρχικά να ισοφαρίσει τους γηπεδούχους, στη συνέχεια όμως δέχθηκε και 2ο τέρμα κι έτσι γνώρισε την ήττα. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε ένα βαρύ γήπεδο και κάτω απο συνεχή χιονόπτωση στο δεύτερο ημίχρονο!
Οι γηπεδούχοι πιο έμπειροι και δυνατοί στο γήπεδο τους, εκμεταλλεύτηκαν καλύτερα τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν να σκοράρουν στο παιχνίδι και έφτασαν δίκαια στη νίκη, απέναντι στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας που είχαν τα τρεξίματα μέσα στο γήπεδο, έβγαιναν σωστά απέναντι στην εστία του Παπανικολάου αλλά τους έλλειπε η αγωνιστική ωριμότητα ώστε να τελειώσουν με επιτυχία τις φάσεις που δημιουργούσαν.


Ο Δ. Παπανικολάου σκόραρε στο 51΄ δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ που αιφνιδίασε τον πολύ καλό και χθές Κουτσικανίδη. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με γκολ που πέτυχε στο 78΄ ο Γ. Αλεξιάδης, όταν σε ο Πάγια πέρασε ωραία απο αριστερά και πλάσαρε τον Παπανικολάου με την μπάλα να κινείται προς τα δίχτυα και τον υψηλόσωμο επιθετικό να σιγουρεύει με σουτ το γκολ για την ομάδα του.

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας Κατερίνης Κατσαβάκης, όταν εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας των νεαρών ποδοσφαιριστών του Παύλου Φυτόπουλου και με απευθείας πλασέ σε μια δύσκολη φάση, πέτυχε το 2ο γκολ της ομάδας του.


Διαιτητής ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τους Μαυρογιώργη και Χαλκίδη.

Δίας Αγ. Δημητρίου: Παπανικολάου, Καϊμακάμης (76΄Μπουρονίκος Λ.), Κατσιγιάννης Δ., Κυπαρίσσης, Κατσιγιάννης Κ.(79΄ Ζέρβας Δ.), Ζέρβας Α. (18΄ Μπουρονίκος Λ.), Τσαούσης, Κατσαβάκης, Μανίκας, Παλιαρούτας, Τσιρίμπασης

Ακαδημία Κατερίνης: Κουτσικανίδης, Παπαγεωργίου(80 Άδαμόπουλος Α.), Σαχινίδης (71΄Τσιγκαρόπουλος), Λαζαρίδης, Κοντοφάκας, Γουλιόπουλος (50΄Αλεξιάδης Γ.), Ιωαννίδης, Φυτόπουλος, Πάγια, Αδαμόπουλος, Γιάγκου (51΄Αλεξιάδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου