Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Κατερίνη-ΝΕΟΙ ΕΠΣ Μακεδονίας-ΕΠΣ Θεσσαλίας 2-0 Δίκαιη νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης! (φωτο)

Οι νέοι της ΕΠΣΜ νίκησαν με 2-0 την ΕΠΣ Θεσσαλίας και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων.
Στο ΔΑΚ Κατερίνης, το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0, με την ομάδα απ’τη Μακεδονία να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Με την αρχή όμως του δευτέρου ημιχρόνου, ο Τσιπούρας ευστόχησε σε πέναλτι (50′) και άνοιξε το σκορ για την ΕΠΣΜ, η οποία έχασε στη συνέχεια πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει περισσότερα γκολ. Και αφού οι Θεσσαλοί δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, ο Τσιπούρας κλείδωσε τη νίκη-πρόκριση για την ΕΠΣΜ, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 87′.


Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Πασαλίδης, Ανδρεάδης, Σαιμπερτ, Κατσουλίδης, Βασιλόπουλος, Τσινεκίδης, Πούλης (38’ λτρ. Ζησόπουλος), Κουρφαλίδης, Τσιπούρας (90’ Τσιώνας), Γραμμένος (90’ Σιούτας), Τσοπούρογλου (87’ Ιωακειμίδης).

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Κραβαρίτης, Μπόλης, Μπούρος (46’ Καραλής), Ιωακειμίδης (72’ Κατσίφας), Τσίλογλου, Μελαγιάννης, Δήμος (46’ Ματθαίου), Κανούτας, Τάρε, Τσιμπλαλέξης, Κατσαγεωργίου (64’ Ακριβόπουλος ).
Πηγή: acadimies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου