Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Καλλιθέα-Αιγινιακός 0-0 Κέρδος ο βαθμός στο Ελ Πάσο!

Η «λευκή» ισοπαλία σφράγισε τις προσπάθειες της Καλλιθέας και του Αιγινιακού στο «Ελ Πάσο» σε μια αναμέτρηση που οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άξιζαν κάτι καλύτερο. Η αθηναϊκή ομάδα είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κρατούσε τη μπάλα, αλλά έκανε πολλά λάθη στην ανάπτυξη, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει λιγότερες ευκαιρίες από όσες θα μπορούσε.

Από την άλλη πλευρά, η φιλοξενούμενη έκλεισε τους χώρους, είχε το μυαλό της περισσότερο στην άμυνα και δημιούργησε κάποιες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο με τον Σοφιάνη. Η τακτική της ομάδα της βόρειας Πιερίας δεν άφησε πολλά περιθώρια στην Καλλιθέα για ορθολογική ανάπτυξη και αυτό έφερε λίγες καλές φάσεις μπροστά στην εστία του Θανάση Τόλιου.
"Top Sport"  ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΒΕΡΟΙΑ
Ο Αλέξανδρος Σμυρλής ήταν εκείνος που έχασε τις σημαντικότερες, αφού καμία από τις προσπάθειές του δεν πήγε προς την εστία. Πάντως, η καλύτερη φάση ανήκε στον Συριόπουλο, ο οποίος είχε πολύ καλή κεφαλιά στο 75ο λεπτό, με τον Θανάση Τόλιο να σώζει την εστία του με δύσκολη ενέργεια.

Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της Καλλιθέας για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στην έδρα της και για να «τελειώσει» τα μισά του πρωταθλήματος κοντά στην επικίνδυνη ζώνη θα πρέπει να διεκδικήσει κάτι εκτός με τα Τρίκαλα και τον Κισσαμικό. Ο Αιγινιακός από την άλλη πλευρά πήρε σημαντικό βαθμό απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους και, φυσικά, αποκτά προβάδισμα για την σωτηρία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γρατσάνης (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Τρουλινός (Ηρακλείου)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Συριόπουλος, Σεζάι, Μίγγος, Καντέ, Μάκο (73' Ζυγκερίδης), Σμυρλής, Γλυνός (82' Ντούνγκα), Ταμπάκης (64' Χοτζάλι).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαϊδης): Τόλιος, Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Γκατζολάρι (76' Πετρούσης), Πέριτς, Αντωνιάδης, Παπαδόπουλος (71' Τσολακίδης), Πολύζος, Σοφιάνης (61' Μπιλάλι).
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου