Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Σήμερα, σε λίγο, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης ν. Πιερίας ζωντανά στο ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της ΕΡΤ WebRadio

Σήμερα, Σάββατο 6/1/2018 στις 15:00, ζωντανά σε πανελλήνια εμβέλεια στις συχνότητες 91,6 και 105,8 στα FM αλλά και στην ιστοσελίδα ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ | ΕΡΤ WebRadio, το ιδρυτικό μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας «Ο Τόπος μου», Ηλίας Τσολακίδης, μιλάει στην εκπομπή "Η Αλληλεγγύη στον Αέρα"για τα 10 χρόνια της ομάδας για τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης και τις κοινωνικές δομές του
για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου και την αχρήματη συναλλαγή για το κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες» και τα μελλοντικά σχέδια της ομάδας.

Μια ξεχωριστή ομάδα απλών πολιτών από την Κατερίνη η οποία  σε καιρούς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, άλλαξε την λογική της πόλης και εξοικείωσε τον πολίτη με τον δημόσιο χώρο, αναδεικνύοντας την ανάγκη για την προάσπισή του.

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο Τόπος μου»: Ένα μικρό κύτταρο της κοινωνίας των πολιτών με τους δικούς του κανόνες. Ένας τόπος παραγωγής συλλογικής γνώση μιας νέας οργανωτικής κουλτούρας η οποία βασίζεται στην κοινή εμπιστοσύνη και στην ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης ν. Πιερίας «Ο Τόπος μου» στέλνει με τις δράσεις της μήνυμα αισιοδοξίας και προοπτικής για το 2018 στις αυτοοργανωμένες δομές της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου