Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας και η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας - Ημαθίας - Πέλλας στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Βιέννης «FerienMesse»

Σαγήνεψε τους Αυστριακούς η «Olympus Riviera»
Στην «FerienMesse», τη σημαντικότερη έκθεση τουρισμού της Αυστρίας με περισσότερους από 150.000 επισκέπτες, συμμετείχε με δικό της  περίπτερο η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας  σε συνεργασία με την  Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας - Ημαθίας – Πέλλας.

Με ναυαρχίδα το brand name «Olympus Riviera», η Πιερική αποστολή  ανέδειξε τα τουριστικά θέλγητρα της περιοχής και μαγνήτισε το ενδιαφέρον επαγγελματιών και ιδιωτών.

Την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας εκπροσώπησε ο Ταμίας του Δ.Σ. κ. Νίκος Λαλούμης ο οποίος υπογράμμισε ότι οι Αυστριακοί συγκαταλέγονται στους τουρίστες με την υψηλότερη καταναλωτική δαπάνη, με έκδηλη αγάπη για τη χώρα μας αφού η Ελλάδα βρίσκεται πρώτη με διαφορά στις κρατήσεις με αύξηση της τάξεως του 32,2%.

«Η Αυστρία μπορεί να είναι μια μικρή αγορά σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές, αλλά αποτελείται από ποιοτικούς επισκέπτες πιστούς στην Ελλάδα. Συμμετείχαμε στην έκθεση στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας να διευρύνουμε τις συνεργαζόμενες αγορές με την περιοχή μας.

Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας – Ημαθίας – Πέλλας πρόβαλε την Ολυμπιακή Ριβιέρα προσελκύοντας το ενδιαφέρον χιλιάδων ντόπιων.
Ο Όλυμπος, οι αμμώδεις απέραντες παραλίες, τα ποιοτικά τουριστικά καταλύματα άφησαν θετικές εντυπώσεις και δέχθηκαν πλήθος ενθουσιωδών σχολίων. Θα ήθελα ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τους συναδέλφους κ.κ. Νίκο και Στέλιο Καλαϊτζίδη για τη συνδιοργάνωση, στήριξη και συνεργασία που είχαμε τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια της έκθεσης», είπε ο κ. Λαλούμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου