Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Fake News η αγορά ελληνικού νησιού από τον Μέσι

Θύμα γνωστού για τη διασπορά φημών περί αγοραπωλησιών ακινήτων από διάσημους πελάτες μεσίτη έπεσαν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης: Αυτή τη φορά ο φερόμενος αγοραστής ελληνικού νησιού στο Ιόνιο ήταν ο Λιονέλ Μέσι. Το ίδιο νησάκι φέρονταν να 'παζάρευαν' το 2015 ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί.

Tο μεσιτικό γραφείο  «Proto Group Ltd» ανακοίνωσε πως ο Λιονέλ Μέσι είναι ιδιοκτήτης της νησίδας Σοφία στο Ιόνιο, στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Εχινάδων, ανατολικά της Ιθάκης. Το συγκεκριμένο γραφείο, πάντως, του Αλεσάντρο Πρότο κατά καιρούς κάνει ανακοινώσεις αγοραπωλησιών με διάσημους πελάτες, που στη συνέχεια, ωστόσο, αποδεικνύονται ψεύτικες.

Η Σοφία ή Σοφιά είναι το πέμπτο μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος μετά τον Πεταλά, την Οξεία, την Δρακονέρα και το Προβάτι. Έχει έκταση 1 Km², όπως η Μάκρη. Για την απόκτηση της νησίδας, η οποία, κατά το μεσιτικό γραφείο  "έχει εγγυημένη άδεια δόμησης για έξι βίλες", είχαν ενδιαφερθεί το 2015 ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί.

Σημειώνεται πως το ίδιο μεσιτικό γραφείο, λίγο νωρίτερα, είχε ενημερώσει για την πώληση στον μάνατζερ ποδοσφαιριστών, Μίνο Ραϊόλα, ενός άλλου ελληνικού νησιού, το οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε κάνει δώρο στον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, για τον γάμο του.

Στην ίδια ανακοίνωση ανέφερε πως υπάρχουν πολλά νησάκια προς πώληση στην Ελλάδα και πως αρκετοί «αστέρες» του ποδοσφαίρου αλλά και του Χόλιγουντ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ζητώντας περισσότερες πληροφορίες.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο παίκτης Λέο Μέσι αγόρασε ένα νησί στην Ελλάδα, πιο συγκεκριμένα, το νησί Νήσος Σοφία. Ο Λέο Μέσι είναι ήδη πελάτης μας, έχοντας αγοράσει μέσω ημών ένα υπέροχο ρετιρέ στο Παρίσι», ανέφερε μεταξύ άλλων. Τον Δεκέμβριο του 2016, το ίδιο μεσιτικό είχε δηλώσει ότι είχε πουλήσει το Σκορπιό, με την οικογένεια Ριμπολόβλεφ να σπεύδει να διαψεύσει την "είδηση".
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου