Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Οι παίκτες μου ήταν πραγματικά υπέροχοι!

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ.
Ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ στο Αλκαζάρ και ο τεχνικός των Θεσσαλών, Νίκος Θεοδοσιάδης, χαρακτήρισε υπέροχους τους παίκτες του. Μετά το ματς είπε: «Μεγάλη νίκη. Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που σήμερα ήταν πραγματικά υπέροχοι. Είχαν τέλεια τακτική συμπεριφορά. Μεγάλη αυτοσυγκέντρωση. Είχαμε όλα τα στοιχεία γι’ αυτή τη νίκη. Στο πρώτο μέρος έλειπαν οι μεγάλες φάσεις.

Δεν αφήσαμε τον ΟΦΗ να κάνει το παιχνίδι του. Στο δεύτερο μέρος στην αρχή δεν πατούσαμε καλά στη συνέχεια πήραν πρωτοβουλίες τα παιδιά και η τύχη μας έδωσε μια φάση που σε άλλα ματς δεν μας την έδωσε. Η νίκη είναι αποκλειστικά των παιδιών. Είμαι περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά. Εγώ το είχα πει ότι μπορούμε και από αυτά τα ματς να πάρουμε αποτελέσματα».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Χρήστος Αγρόδημος, ο οποίος είπε :«Πρώτα απ’ όλα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί δείξαμε ποιοι πραγματικά είμαστε. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ που τώρα διεκδικεί την άνοδο και πιστεύω πως σταθήκαμε πολύ καλά απέναντί του.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν δεχθήκαμε πίεση, εμείς κυριαρχήσαμε στο χώρο του κέντρου. Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά, ήμασταν στην αρχή τακτικά λάθος μετά το διορθώσαμε και στο τέλος είχαμε και την τύχη που σε άλλα ματς δεν την είχαμε. Χρειαζόμαστε λίγο ξεκούραση, εμείς θα δείξουμε ξανά πως είμαστε εδώ και να πετύχουμε το στόχο μας».
Πηγή: athleticlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου