Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Δυο στα δυο και κορυφή για τα κορίτσια του Πιερικού!

ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 3-1
(25-16, 25-7, 24-26, 25-19)
Την 2η νίκη τους πέτυχαν οι γυναίκες του Πιερικού, αφού κέρδισαν και την ομάδα της Κοζάνης με 3-1 σετ παραμένοντας στην 1η θέση της βαθμολογίας. Τα κορίτσια του Πιερικού παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ για 2,5 σετ κατόρθωσαν να πετύχουν τον στόχο τους που ήταν μια καθαρή νίκη και 3 ακόμη βαθμοί.
Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο χειροκρότησε τα κορίτσια του Πιερικού που παρέμειναν στην 1η θέση της βαθμολογίας.
Στα 2 πρώτα σετ τα κορίτσια του Πιερικού παίζοντας πάρα πολύ καλό βόλεϊ κέρδισαν εύκολα όπως δείχνει και το τελικό σκορ. Στο 3ο σετ τα κορίτσια της Κοζάνης πιο συγκεντρωμένες, πίεσαν την ομάδα του Πιερικού που χαλάρωσαν αδικαιολόγητα, με αποτέλεσμα να γίνει μεγάλη μάχη και να κερδίσουν το σετ. Στο 4ο σετ οι παίκτριες της Κοζάνης ξεκίνησαν  δυνατά το σετ, όμως η ομάδα του Πιερικού με αντεπίθεση διαρκείας κατόρθωσε να κερδίσει και αυτό το σετ με 25-19 και το παιχνίδι με 3-1 σετ.
Η σύνθεση: (Σαρρής) Καλπακίδου, Τουλίκα, Χατζηευστρατιάδου, Λάμο, Γκουτζαμάνη, Χρυσίδου, Κατσίκα, Ανθιμίδου, Παπαπέτρου, Μόσχογλου, Καρύδη,  Δασιοπούλου, Μαρένα, Σατραζέμη.

Η βαθμολογία:

α/α Ομάδα Βαθμοί
1 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 6
2 ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 6
3 ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 6
4 ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 3
5 ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 2
6 ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1
7 ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 0
8 ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 0

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου